Recomandări Social

Terenul de fotbal din Jelna va putea fi folosit începând de luni, însă în anumite condiții

Primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca, anunță că s-au finalizat lucrările la terenul de fotbal cu gazon sintetic din localitatea Jelna, iar acesta va putea fi folosit începând de luni.

”Întrucât s-au finalizat lucrările la terenul de fotbal cu gazon sintetic din localitatea Jelna, vă anunț că acesta va deveni funcțional începând cu data de 30 noiembrie 2020, ora 17:00.

Asemenea dvs., am sperat și eu că situația epidemiologică se va îndrepta și restricțiile impuse de autorități se vor relaxa.

În actualul context, va trebui să respectăm cu strictețe condițiile impuse de autorități.

Astfel, se interzic activităţile sportive desfăşurate în aer liber, cu excepţia celor care se desfăşoară cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună, prin urmare, echipele vor fi formate din cel mult cinci jucători. De asemenea, în interiorul localităţilor se interzice circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de șase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.

Față de acestea, vă rog insistent să respectați măsurile impuse de autoritățile centrale pentru a rămâne cu toții sănătoși! Pentru evitarea aglomerării, vă rog să vă programați prin scrierea unui mesaj pe pagina de facebook a comunei #Budacu#De#Jos sau prin telefon 0755175397.”

https://www.facebook.com/florinsandu.simionca/posts/167027058488812
Etichete

1 comentariu

  • Inainte de a promova lucrari care doar par a fii ceea ce trebuie, va rog sa studiati problema in intregime si sa mergeți la fata locului pentru a vedea ca realitatea nu se aliniaza cu reportajul facut de dumneavostra. In realitate terenul este împrejmuit de gunoaie si acoperit de munti de balastru.Locuitorii din apropierea stadionului isi exprima nemultumirea constant, fiind ignorati de fiecare data.Langa terenul sintetic laudat de dumneavoastra se afla încă un teren lasat in paragina.Vestiarul de la terenul respectiv este plin cu lana de oaie fiind casa a 4 caini vagabonzi.Gardul este rupt, iar oile pasc pe un teren care mai demult era loc de adunare pentru iubitorii de fotbal.Domnul primar din comuna Budacu de Jos nu depune nici un gram de efort pentru curatatea de gunoaie a comunei, gunoaie care apar dupa un targ in care vânzătorii platesc o anumita suma de banii la primarie la primăria.Va rog sa aratati tot paharul, nu doar partea plina deoarece realitatea este dezolanta iar terenul primeste laude care nu sunt tocmai meritate.
    Va rog sa faceti un reportaj despre asta si sa aratati realitatea deoarece de asta avem nevoie acum.Daca vreti dovezi o sa va trimit o sumedenie de poze.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS