Social

Așa arată acum DJ 170 la limita cu Maramureș, modernizat cu 10 mil. euro

(VIDEO) ”Drumul Județean 170 dinspre Negrilești spre Breaza și limita de județ Maramureș! Este o investiție mult așteptată de oamenii din zonă atât prin prisma faptului că asigură cale de acces modernă pentru localnici, cât și datorită faptului că deschide o nouă legătură rutieră spre Târlișua și spre județul Maramureș (Suciu de Sus)”, a menționat pe Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, care a postat și o filmare.

Valoarea totală a investiției este de circa 10 milioane de euro, bani din bugetul Consiliului Județean și de la Guvernul României.

Tronsonul aflat în modernizare are o lungime de 11 km.

Lucrările au cuprins consolidarea fundației drumului, execuția de șanțuri betonate, accese la gospodării și îndiguiri de maluri pentru protecția drumului.

4 comentarii

    • pai e simplu, te duci pâna acolo unde s-or terminat banii pentru asfaltare…. 🙂

    • Puteti ajunge la MM azi am trecut eu , ruta Caianu Mic _ Targu Lapus. E asfaltat drumul nou ,nue marcat încă dar cand ajungeti la Dealu Spanului sunt vreo 6 km drum de tara . Nu e foarte denivelat.

  • Daca cifrele sunt reale costul pe Km ar fi de aproximativ 1,0 mil. de euro pe Km, ceea ce este cam mult pentru o zona de deal.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS