Social

Tabără de vară pentru profesori

În această săptămână, în Pasul Tihuța s-a derulat proiectul Școala de vară 2017 pentru profesori, organizată de către prof. Loredana Zbînca. În cadrul acesteia s-au desfășurat diferite activități, atât outdoor cât și indoor, sub îndrumarea organizatorilor dar și a invitaților acestora, care au susținut teme nu doar atractive dar și de actualitate pentru cei prezenți, de la modalități de petrecere recreativă în canoe pe lacul Colibița la trasee montane în zonă, îndrumate de către prof. Horea Ștefănescu.

 

De asemenea, au fost prezentate tehnici de activare (metabolică, funcțională, tonică, psihică) accesibile oricui. Spre final am demonstrat și câteva tehnici de relaxare conștientă și meditație care vor face parte componentă din lecțiile pe care le voi ține începând cu data de 15 septembrie 2017 în cadrul centrului New Art of Body Gym.

 

Printre profesorii participanți în tabăra de vară amintim pe: Manta Dorina, Costaru Simona, Zăvoianu Teodora, Boca Mirela, Buzilă Delia, Ganea Sanda, Zbîncă Loredana, Costanu Ilinca, Haruța Octavian, Coroban Paul, Zbîncă Teodor.

Felicitări organizatorilor!

Prof. Virgil R. Rus, dr. Ştiinţa Educaţiei Fizice şi Sportului

1 comentariu

  • ,,În cadrul acesteia s-au desfășurat diferite activități, atât OUTDOOR cât și ĺNDOOR…ˮ.
    Domnilor profesori, mai încet cu Limba Rom-gleză deoarece astfel deveniţi un adevărat pericol pentru copiii noştri-!!!
    Faceţi un efort şi încercaţi să scrieţi şi să vorbiţi româneşte, chiar cu riscul de a părea mai puţin ,,savanţiˮ.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.