Actualitate Recomandări

Cum va arăta noul sediu al DGASPC Bistrița-Năsăud. Șeful CJ: Casă nouă la finalul anului

Documentația tehnică pentru reabilitarea și modernizarea clădirii de pe str. Horea nr. 20, fostul internat al Grupului Școlar Forestier care va deveni sediu al DGASPC Bistrița-Năsăud, a fost finalizată și va fi aprobată de Consiliul Județean în ședința din 31 ianuarie.

Valoarea totală a investiției (patru luni proiectare, 12 luni execuție) se ridică la 5,4 milioane lei, anul acesta fiind alocată de la bugetul CJ, pentru început, suma de 2 milioane lei.

”Casă nouă pentru DGASPC Bistrița-Năsăud! După investițiile realizate în modernizarea mai multor secții ale Spitalului de Urgență Bistrița, modernizarea Centrului Cultural Dacia, modernizarea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud și a Bibliotecii Județene, a venit rândul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud să aibă casă nouă. DGASPC este instituția care vine în ajutorul cetățenilor defavorizați din județ. Valoarea investiției este de aproximativ 5,4 milioane de lei, iar la finalul anului 2018 instituția va avea un sediu modern în care angajații își vor putea desfășura activitatea în condiții normale”, spunea președintele CJ Radu Moldovan.

Ce lucrări se vor face:

 

Acum, clădirea arată astfel:

Așa va arăta după modernizare:

2 comentarii

  • Radu Moldovan e ipocrit . Sediul DGASPC de pe Sucevei e de 10 ori mai adecvat decât dărăpănătura de pe strada Horea în care va băga cel puțin 54 de miliarde de lei vechi . Eu am făcut planul de pază la DGASPC şi ştiu despre ce vorbesc . Cunosc imobilul ăla de 10 ori mai bine decât Radu . Numai el ştie ce interese oculte are , dar imobilul de pe Horea e numai bun de demolat , nu de reabilitat . Sper să nu cadă , Doamne fereşte , peste constructori . Inițial Radu Moldovan a vrut chiar să mai facă şi 13 garsoniere acolo prin supraetajare pentru lipitorii de afişe de la PSD . Cu bani publici , omul ajută tot partidul pentru că ” îşi permite ” .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.