Actualitate

”O premieră mondială. Schimbarea nu e numai necesară, e urgentă”

”Primarul Crețu a ratat cu proiectele mari ale orașului. Fie că vorbim despre parcul industrial, fie că ne referim la pârtia de schi. Cu o piață agroalimentară modernă nu avea cum să rateze. Nici dacă ar fi îngropat cablurile care atârnă în tot orașul. Lista poate continua cu reabilitarea grădinițelor sau cu cele 32 de puncte termice rămase în paragină și măcar în spații verzi de le-am fi transformat tot era ceva”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele PNL Bistrița, consilierul municipal Sorin Hangan.

El a adăugat: ”După zece ani, nimeni, absolut nimeni nu poate promova o idee/un proiect în oraș în afara edilului-șef, ceea ce e o premieră mondială. Schimbarea nu e numai necesară, e urgentă și trebuie să fie profundă. Nu putem înlocui PSD cu PSD, că n-am făcut nimic”.

2 comentarii

  • Amintește alegătorilor cum vota PNL cot la cot cu PSD mărețele proiecte ale Primarului când USL era în floare.Totul pentru o bucata de ciolan ( unii pe la ONRC) și pentru maretul program de guvernare “jos Basescu”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.