Actualitate Social

ASCULTĂ Imnul Colegiului Național “Liviu Rebreanu” ca să-l știi în zi aniversară

Trupa Hara a anunțat pe pagina sa de facebook că imnul Colegiului Național “Liviu Rebreanu” e gata. Flavius Buzilă l-a postat chiar pe pagina de facebook personală ca să-l poată asculta toată lumea.

Iată ce scrie Flavius Buzilă: “Dragi prieteni, va prezentăm cu multă emoție imnul Colegiului Național Liviu Rebreanu Bistrița la aniversarea a 100 ani! Acum 20 de ani ieșeam pe poarta liceului beți de fericire că luasem bac-ul și îndreptându-ne către drumuri de nimeni știute, dar care, spuneam noi, nu vor rupe niciodată acea frăție de spirit unică! Acum ne întoarcem în timp și am vrea să fiți și voi, ca noi, pentru câteva minute, elevi La Liviu!”.

LA NOI, LA LIVIU

Text, muzică: Rebrenist Flavius Buzilă, Formația Hara

„De-aș fi o frunză, cât mi-aș dori/Să mai ajung la copacul din care am plecat într-o zi./De-aș fi o floare, ce mult aș vrea/Să fiu iarași bobocul din ploaie ce soare visa…/Uuu..

De-aș fi un cântec, cât mi-aș dori/Să mai ajung la chitara ce m-a fermecat într-o zi./De-aș sta de vorbă cu Dumnezeu/I-aș da tot să-mi mai dea o dată, doar odată, anii de liceu.

O, și ce n-aș da, să pot să dau timpu-napoi,/ Și ce n-aș da, să fiu iar la Liviu cu voi./Și ce n-aș da printre real și uman,/Să visăm, și să fim nebuni și să nu uităm o sută de ani,/Cum e la Liviu..

Poarta cu vise, strada cu tei,/Caut iubirea pe bancă în parc sau la chioșc dacă vrei,/Banca din spate, testul final,/Versuri uitate și teza la mate și ultimul bal.

Uuu, și ce n-aș da, să pot să dau timpu-napoi,/Și ce n-aș da, să fiu iar la Liviu cu voi./Și ce n-aș da printre real și uman,/Să visăm, și să fim nebuni și să nu uităm o sută de ani,/Cum e la Liviu..”

Formația Hara va concerta joi la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea școlii.

Ascultă imnul aici: http://www.cnlr.ro/resurse/La%20noi,%20la%20Liviu.mp3

3 comentarii

  • Ii felicit pe compozitori si pe cantareti este un imn extraordinar shi cand lam cantat cu clasa impreuna imi dadeau lacrimile este foarte frumos bravo

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.