Actualitate

Asfaltare în zona sensului giratoriu Spital – OMV. Circulația, închisă

Circulația rutieră în zona sensului giratoriu de la intersecția străzilor General Grigore Bălan, Avram Iancu și Calea Moldovei (zona Spital – OMV), tronson aflat pe Linia Verde, proiect cu bani europeni derulat de Primăria Bistrița, este închisă de vineri 17 noiembrie, ora 07.00 până sâmbătă 18 noiembrie, ora 20.00 pentru turnarea stratului de uzură.

Toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Pe lângă crearea rutei noi de transport public (Unirea/DN 17 – Calea Moldovei – General Grigore Bălan – Bistricioarei – Piața Petru Rareș – Piața Unirii – Dornei – Gheorghe Șincai – Independenței – Libertății – Viișoara/DN 17) operat cu vehicule electrice, proiectul cu fonduri europene ”Linia Verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă” (circa 18 milioane de euro) prevede modernizarea părții carosabile pe anumite tronsoane şi a zonelor adiacente, prin remodelarea parcărilor, trotuarelor, spațiilor verzi și a pistelor de cicliști. Proiectul cu bani europeni implică, de asemenea, amenajarea a 42 de stații de autobuz curente și două stații terminale. Executantul lucrărilor este M.I.S. Grup.

3 comentarii

 • Toata vara au stat santierele goale si trotuarele sparte de nu au avut oamenii pe unde sa circule iar soferii si-au rupt masinile. Acum se asfalteaza pe ploaie si imediat pe zapada!

  40
  7
 • Nu puteau și ei sa închidă de la ora 9 când deja nu mai era asa aglomerat. Și asa nu cred ca la 7 va fi vreun muncitor pe acolo

 • Si totusi unde vor parca atatea masini care trebuie sa elibereze „LINIA VERDE”?
  Politia locala trebuie sa faca angajari ca nu va suficient numarul agentilor de dat amenzi.
  Proiect frumos pe hartie si in teorie, DAR cu punerea in practica greu de inteles.
  Altfel sa ne vedem de treaba.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS