Actualitate

Ce lucrări se fac pe strada Andrei Mureșanu, în proiectul axei de transport

Continuă lucrările din proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – B-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”, care trebuie să se încheie până la sfârșitul acestui an.

”O nouă desfășurare de forțe pe segmentul Andrei Mureșanu al axei reconfigurate de transport Gării – Năsăudului. Este înlocuit pavimentul trotuarelor și se montează alte borduri. De asemenea, sunt introduse cabluri noi în canalizațiile subterane, în vederea înlăturării firelor aeriene de televiziune, telefonie și internet”, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

Proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” (63,8 milioane lei, circa 13 milioane euro) constă în: realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea pistelor pentru bicicliști, reabilitarea trotuarelor, realizarea unui sistem rutier nou la partea carosabilă, realizarea unui pasaj pietonal subteran pe B-dul Decebal în zona pieței, iluminat public cu sistem de telegestiune, modernizarea stațiilor de transport public existente, realizarea de sisteme de monitorizare video. Capacități: stații de transport – 10, lungime piste bicicliști – 4.596 m, lungime trotuar – 4.435 m, lungime carosabil reabilitat – 2.347 m. Constructor este M.I.S. Grup.

6 comentarii

 • Strada Vasile Goldis – strada neasfaltata, zona Decebal, centrul orasului, e o groapa care ieri s-a facut aproape ca un lac, ca nu mai pot circula masinile. Mergeti si vedeti daca nu credeti.

  20
  1
  • De câteva zile e așa. O fușăreală să zică doar că au terminat să mai spele din imaginea pierderii unor sume pentru neincadratea în termen. Lucrări facute pe ploaie, de slabă calitate. Lucrări ce puteau fi făcute toată vara, cât nu era școală și aglomerație.

   37
   2
  • Lucrari facute de MISerupe de voi, bistriteni! La astia ar trebui umblat un pic la profit, sa le usture. Dar aici primaria e carpa lor, shh, nu mai spuneti la nimeni:))

   21
   3
 • Pentru o parcare pe masura numarului de locuitori de pe strada Andrei Muresanu, cand vedem ca „se desfasoara forte” ? Exprimare de zici ca merg in Ucraina pe front, nu ca inlocuiesc 2 dale.

  19
  2
 • Sună cineva la ușă. Deschid, doi domni în echipați de lucru.
  – Ce doriți?
  – Ne-a trimis domnu’ Turc să schimbăm pragurile.
  – Să le schimbați. Cu ce să le schimbați?
  – Cum cu ce?! Cu borduri!

  6
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS