Actualitate

Lui Dani Borgovan i-a revenit pofta de boxat

Boxerul Dani Borgovan este pe zi ce trece tot mai bine, anunță prietenii lui pe rețele de socializare. Sportivului i-a revenit pofta de antrenamente și pare tot mai dornic să se întoarcă în sală. În curând se împlinește o lună de când a ajuns pe un pat de spital în urma unor lovituri primite pe scara unui bloc din Bistrița.

În imaginile postate de Ionuț Cocoș, Dani Borgovan mimează câteva lovituri cu pumnii și o eschivă. Sportivul pare bucuros, iar cineva care filmează exclamă ”Doamneee!”.

Videoclipul are 1K aprecieri, zeci de distribuiri și numeroase mesaje de bucurie pentru progresul pe care l-a făcut.

Etichete

9 comentarii

 • Poate aflam în sfârșit ce s-a întâmplat în acea seară…
  Altfel, dacă se mai amână mult, vor avea din nou motiv trotinetiștii să facă ” miting pentru adevăr și dreptate „!
  Multă sănătate Dani!

  51
  5
 • Doamneee….mai bine lua o carte….sau una de rugaciuni.
  Ce arata el acum???!!!!
  Se pregateste de razbunare? Sau de alta bataie?!
  Trebuia sa arate niste miscari de gimnastica de recuperare, nu de lupte….sau de astea vrea sa aiba parte?!
  Asta e problema sportivilor de lupte de contact….nu au parte de consiliere psihologica deloc.
  Sau are consiliere psihologica?! Parese ca e deraiata rau cu asemenea imagini!

  42
  31
  • Într-adevăr 😂 mă uit la comentarii și văd doar lume care la job au trecut “scoala vieții”, femei bătrâne care nu au altceva de făcut decât sa stea toată ziua pe Facebook. Oameni certati cu legea, foști pușcăriași, toți tatuați care aduc jigniri groaznice. Sunt socat de ce cuvinte pot folosi oamenii după o anumită vârsta, un om bătrân sa înjure, sa jignească…sincer ne meritam soarta ca și nație. Facebook ar trebui sa închidă conturile tuturor celor care au adus injurii grave altor persoane.

   21
   4
 • Incredibil ce a putut face fratele victimei. Sa speram ca s-au depus sesizări la poliție și parchet pentru tot circul făcut. Se vede clar ca el a urmărit aici doar banii…din sursele altor boxiori am înțeles ca era plin de datorii Marian și deja circula mesaje prin on line cum cerea disperat mii și mii de euro acum puțin timp. Sa speram ca face cineva o sesizare la finanțe sa se demonstrez câți bani au intrat in conturile fratelui și ce s-a plătit pana acum…lumea pe la sălile de sport e socata ca inca are tupeul să ceara alți bani pentru tratamentul fratelui sau. Ar trebui sa facă public ce a achitat, dacă a achitat ceva 🙈 sau si-a platit datoriile de pe spatele oamenilor? A ajuns să se folosească de fratele lui 🥹. Dumnezeu e sus si vede asta, dar dacă chiar a făcut lucrul asta la cum sunt deja povestiile prin oras trebuie sa răspundă in fata legii pentru ce a făcut cu banii.👍

  16
  11
 • Să speram ca atunci când se va afla adevarul, cei care nu au nici o implicare să îl facă pe fratele lui si pe familia lui să plătească scump pentru toată denigrarea care au adus-o altor familii!

  18
  8
 • Vic, mare dreptate ai…dar oare cum i s-a permis de către conducerea spitalului, fratelui sa facă cu el exerciții? Înțelegem ca e judecător, procuror, polițist, dar și medic kineto? 😂😂 Doamne mare e grădina omului 🤦‍♀️. Sa te folosești de propriul frate sa faci bani…păcat, mare păcat! De aici denota ce fel de educație are aceasta familie. O familie căruia ii plac circurile și scandalurile, o familie cu capul pe umeri lasă autoritățile sa își facă treaba și stau in banca lor. Dar unor oameni needucați nu ai ce sa le ceri. Rușine lor! Mare rusine!

  16
  7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS