Actualitate

În ce fază este reabilitarea grădiniței și creșei de pe Aleea Plăieșului

Primăria Bistrița are în derulare un obiectiv de investiții cu finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 și a Creșei nr. 3 de pe Aleea Plăieșului.

Până în prezent, aici au fost efectuate o serie de lucrări la structura metalică a mansardei (unde va fi o sală de festivități, o sală de ședinte și un cabinet de logopedie), dar și intervenții pregătitoare pentru montajul șarpantei.

Totodată, s-au realizat izolații termice, tencuieli interioare, instalații sanitare, electrice și termice (inclusiv probe de etanșeitate si presiune), zidării interioare, tavane din gips carton, fiind montate și toate ferestrele.

Termenul de finalizare a lucrărilor este luna decembrie a acestui an, spune primarul Ioan Turc.

Sursa de finanțare a proiectului este Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea totală a investiției este de 7.357.363,13 lei cu TVA, din care contribuția municipalității este de 2%.

3 comentarii

  • Veveritzoaie, te dai tu mare si fudula pe aici, dar n-ai idee ca pe Bistricioarei nu se va aduce vreodata la starea initiala, acolo fiind interventii de reconfigurare a strazii prin proiectul Linia Verde. Celelalte sparturi de care zici sunt pentru diverse reparatii si trebuie acoperite de furnizorii de utilitati care le-au facut, asa prevede legea.

    4
    11
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.