Actualitate

În ce fază este reabilitarea grădiniței și creșei de pe Aleea Plăieșului

Primăria Bistrița are în derulare un obiectiv de investiții cu finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 și a Creșei nr. 3 de pe Aleea Plăieșului.

Până în prezent, aici au fost efectuate o serie de lucrări la structura metalică a mansardei (unde va fi o sală de festivități, o sală de ședinte și un cabinet de logopedie), dar și intervenții pregătitoare pentru montajul șarpantei.

Totodată, s-au realizat izolații termice, tencuieli interioare, instalații sanitare, electrice și termice (inclusiv probe de etanșeitate si presiune), zidării interioare, tavane din gips carton, fiind montate și toate ferestrele.

Termenul de finalizare a lucrărilor este luna decembrie a acestui an, spune primarul Ioan Turc.

Sursa de finanțare a proiectului este Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea totală a investiției este de 7.357.363,13 lei cu TVA, din care contribuția municipalității este de 2%.

4 comentarii

 • Atâta de tare se misca lucrurile prin satul asta ca tot apar santuri transversale si gropi pe unde ti-e lumea mai draga.
  As vrea sa stiu de ce doarme pe bani multi directia de servicii publice din primarie si nu verifica asfaltarea unor cratere prin care ne rupem masinile.
  De ce nu sunt dati afara incapabilii aia care trebuie sa verifice aducerea la starea initiala a drumului pe strada Bistricioarei (doua santuri pe fiecare capat de strada), strada Jelnei – care a fost sparta ilegal acum o saptamâna si ceva, aleea Trandafirilor, strada Gradinilor, giratoriul de la Selgros, ala de la Kauflandul de sus …. si sa mai completeze si altii ca mie deja mi-e lehamite si scârba de bataia de joc în care traim zi de zi….
  Sau nu mai avem asfalt de la statia aia redeschisa cu atat de mult tam-tam de primarul nostru cel fudul?

  15
  1
  • Veveritzoaie, te dai tu mare si fudula pe aici, dar n-ai idee ca pe Bistricioarei nu se va aduce vreodata la starea initiala, acolo fiind interventii de reconfigurare a strazii prin proiectul Linia Verde. Celelalte sparturi de care zici sunt pentru diverse reparatii si trebuie acoperite de furnizorii de utilitati care le-au facut, asa prevede legea.

   4
   11
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS