Actualitate

Avansează lucrările la parcările etajate de pe strada Ion Minulescu și Aleea Pandurilor

Lucrările la construirea noilor parcări etajate (demisol plus parter) de pe străzile Ion Minulescu (zona C.R. Vivu) și Aleea Pandurilor (zona Vasile Lupu), investiții ale municipalității în valoare de 5,7 milioane lei respectiv 4,6 milioane lei, avansează rapid, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

Aleile de acces la blocuri și parcările existente în zona Ion Minulescu adiacentă cu C.R. Vivu urmează să fie reamenajate. Prin realizarea parcării se va asigura un număr de 88 locuri de parcare (incluzând și amenajarea unor locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități), care să deservească parcarea autovehiculelor rezidenților și vizitatorilor ocazionali. Aici va exista și o stație cu două posturi de încărcare pentru autovehicule electrice. Proiectul include amenajarea cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat și mobilier urban.

Parcarea de pe Aleea Pandurilor (zona Vasile Lupu) va avea 100 de locuri. Proiectul prevede amenajarea întregii suprafețe a terenului cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat, mobilier urban, dar va exista și o stație de încărcare pentru autovehicule electrice. Pentru demisol sunt prevăzute 46 de locuri de parcare, iar la parter 54, dintre care două locuri destinate persoanelor cu dizabilități. În spațiul exterior vor fi zone verzi amenajate cu diferite tipuri de vegetație și arbori, o platformă subterană de depozitare selectivă a gunoiului menajer, alei pavate și alei carosabile.

5 comentarii

 • Fain că stați pe ei, ăștia doar așa mișcă. Metoda a funcționat bine cu lucrătorii MIS, de ce nu ar deveni mai harnici și restul?

  8
  16
 • Ce nu a facut pesede face IOAN TURC.
  Avem insa LINIA GRI si pistele de biciclete care se urca pe garduri , statii de BUS care ocupa trotuarele ca si cea de pe Garii din fata Policlinicii unde ca sa treci trebuie sa mergi in sir indian.Cica asa a fost proiectul din vremea lui OTC , baiul mare este insa ca se lucreaza mai departe cu aceasi habarnisti de la Tehnic, Urbanism si Juridic.

  15
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS