Actualitate Sport

Avocatul lui Pădureanu solicită întreruperea executării pedepsei, din motive medicale

Avocatul lui Jean Pădureanu, Ioan Cazacu, a spus că vrea să depună în instanţă o cerere de întrerupere a executării pedepsei primite în dosarul transferurilor de jucători de către preşedintele de onoare al clubului Gloria Bistriţa, întrucât acesta este foarte bolnav: ”Medicii au constatat şi semne ale acestei boli”.

”El este foarte bolnav, are foarte multe afecţiuni, unele dintre ele foarte grave, dovedite prin acte medicale”, a spus Ioan Cazacu pentru Mediafax.

Avocatul lui Jean Pădureanu a precizat că va solicita în faţa judecătorilor efectuarea unei expertize medico-legale, pentru a se constata dacă afecţiunile fostului preşedinte al Gloriei Bistriţa pot fi tratate la penitenciar sau este necesară o întrerupere a executării pedepsei.

”Starea domnului Pădureanu nu e relativ gravă, este extrem de gravă, are o serie întreagă de afecţiuni, principala fiind un diabet în aprope de stare comatoasă şi o situaţie în ce priveşte afecţiunile neurologice, nu o spun eu, o spun medicii, care au constatat semne ale bolii Alzheimer”, a mai spus Cazacu la B1 TV.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, iar pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Jean Pădureanu a fost dus, în aceeaşi zi, la Penitenciarul Rahova. Pădureanu a fost ridicat atunci de poliţişti de la Spitalul Elias, unde era internat din 2 martie, din cauza unor probleme cardiovasculare, acesta având şi diabet. La scurt timp după ce a fost adus la Spitalul Penitenciarului Rahova, Jean Pădureanu a fost transferat la Jilava, în condiţiile în care unitatea sanitară de la Rahova nu are secţie de cardiologie, ci doar chirurgie, Pădureanu având probleme cu inima.

Preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa va împlini în 22 martie vârsta de 78 de ani.

3 comentarii

  • da prieteni, asta e tara noastra .cind ajunge cineva sa plateasca ptr. faptele sale , brusc se inbolnaveste grav. nu zic ca acest domn nu este bolnav, dar si subliniez dar , un om bolnav sta dracului in pat si ia pastile , nu face treburi urite (gen ce a facut dinsul).. si daca statea in pat sau se interna in spital …….acum era aici si nu acolo. astia vor totul , si sa fie bolnavi ,si sa faca ilegalitati si sa fie liberi. nu se poate domnule. ori…..ori…! ca altfel uite unde ajungi . de rasul lumii.

  • Toti se dau loviti cand ajung la brutarie. Asta au invatat de la USELEU, de la COMUNISTII DIN PSD, si de la BECALI, FELIX, etc. Asta au vazut la Antena3.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS