Actualitate

Baloane şi felicitări pentru bistriţeni de la tinerii democrat-liberali

Având ca principiu faptul că nici o vârstă nu este prea înaintată pentru iubire, tinerii democrat-liberali bistriţeni vor dărui cetăţenilor pe care îi vor întâlni pe străzile oraşului, de Dragobete, baloane în formă de inimioară şi felicitări.

”Oare e nevoie de o zi anume pentru a sărbători iubirea? Dacă da, atunci pe 24 februarie iubeşte româneşte! Dacă în unele legende Dragobete apare ca fiu al Babei Dochia, în altele ca fiind Năvalnicul sau cumnatul lui Lazărică cel mort din dor de plăcinte, un lucru e sigur: este tânăr şi este protectorul dragostei şi al îndrăgostiţilor la români.

Drept urmare, Organizaţia Municipală de Tineret a PDL Bistriţa va organiza vineri după-amiaza o acţiune dinamică şi plină de voie bună care are ca scop readucerea în prim plan a zilei în care celebrăm dragostea şi iubirea ce ne-o purtăm unul celuilalt într-o manieră specific românească”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele BPM OTPDL Bistriţa, Mihai Sărmăşan.

Foto: theatlantic.com

Etichete

2 comentarii

  • Isn`t it ironic? Manifestari de iubire din partea PDL … „celebrăm dragostea şi iubirea ce ne-o purtăm unul celuilalt într-o manieră specific românească” – nepasare, sfidare? Cat despre Mihai Sarmasan… Mihaita draga, daca nu te-am cunoaste cata iubire porti aproapelui!

  • Cu Mihaita sa nu aveti nimic este o persoana onesta cu mult bun simt. Mai Martin tu ce vrei sa sarbatorim ? Gafele lui Cretu, taierea arborilor din parc sau las’ ca mergem pe pietonal sa ne casatorim pentru o zi :):):)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS