Politică

”Bani mai mulți pentru pensii speciale, bani mai puțini în buzunarul românului de rând”

”Curtea Constituțională a României (CCR) a luat o decizie nedreaptă, care permite creșterea taxelor pentru români, în timp ce pensiile speciale rămân neatinse”, spune președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth.

El crede că ”aceste taxe mărite se vor vedea inevitabil în prețul produselor sau a serviciilor pe care le va plăti românul de rând”.

”USR a prezentat Curții Constituționale zeci de pagini de argumente privind neconstitutionalitatea creșterii taxelor, recunoscute chiar de Ministerul Justiției. Cu toate acestea, Marian Enache, președintele CCR și fost parlamentar PSD, a propus respingerea sesizării iar ceilalți judecători l-au urmat. Este un exemplu clar de politizare și ignorare a drepturilor românilor.

Această decizie reflectă încă o dată modul în care Marcel Ciolacu și actuala coaliție de guvernare pune interesele politice mai presus de bunăstarea românilor.

USR va depune o moțiune simplă împotriva Ministrului Finanțelor Marcel Boloș, omul care a permis ca România să ajungă pe marginea prăpastiei economice.

Între timp noi rămânem cu taxele mărite, iar ei cu pensiile speciale!”, a menționat președintele USR Bistrița-Năsăud.

Etichete

6 comentarii

 • In tara lui Marcel de la Buzau este un lucru natural: jaful fara rusine al banului public, spolierea celorlalti de catre tribul ciumato-psd-ist, saracia extinsa dupa modelul Vasluiului si Teleormanului, la anul pomana electorala si perpetuarea puterii. Apoi tribul dominant va va cere sa cantati de foame imnuri de slava conducatorului mult stimat si iubit. Care? Marcel de la Buzau!

  24
  8
 • Toți se vaită de pensiile speciale…N-am văzut nici un frustrat dintre ăștia, să inițieze o campanie națională că să crească și pensiile alea „normale” macar la jumătatea valorii ălora „speciale” ! Dacă sunteți șmecheri , „lătrați” sa fie crescute pensiile ….alea de oameni normali cică.

  3
  3
  • Dar de ce sa fie mentinute pensiile speciale? Tu crezi ca voi sunteti speciali fata de noi astfel incat sa va platim acele pomeni din bani publici, rasplata servilismului si nemerniciei voaste? Pensiile speciale trebuie taiate pentru ca sunt necuvenite, imorale, jaf din banul public pe care il platim noi si copiii nostri!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.