Actualitate

Bărbat din Bistrița Bârgăului, reținut pentru omor

Seara trecută, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați despre producerea unei agresiuni fizice asupra unui bărbat de 46 de ani din Bistrița Bârgăului, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

În urma delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările sunt efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de omor, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus aseară (11 aprilie), la ora 22.03, un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Bistrița Bârgăului, în stare gravă, în stop cardio-respirator, prezentând plagă prin penetrare în zona hemitoracelui stâng, afirmativ agresiune fizică. În ciuda eforturilor depuse de medici, pacientul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul la ora 22.20”, a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS