Actualitate

Ce caută sanctuarul, statuia și mielul pe pietonal

Pe pietonalul ”Liviu Rebreanu” găsiți zilele acestea un cort, o statuie, dar și un mielușel.

Mielul îl reprezintă pe Iisus Hristos, cortul simbolizează locul în care evreii se întâlneau cu Dumnezeu, iar statuia este cea regăsită în profeția lui Daniel și prezintă istoria lumii din timpul lui Nebucadnețar, până la sfârșitul tuturor veacurilor.

Ne întoarcem împreună în timp, în secolul VI î.Hr., când împăratul marelui Imperiu babilonian, Nebucadnețar, a avut un vis (consemnat în capitolul 2 din Daniel). În vis i s-a arătat o statuie din aur, argint, bronz, fier și fier amestecat cu lut. Finalul visului este marcat de o piatră care lovește statuia în partea de jos, dărâmând-o, și care ajunge să umple tot pământul. Statuia din vis prezice, cu o acuratețe uimitoare, derularea imperiilor mondiale pe scena lumii, mergând până în zilele noastre.

Vă invităm să explorăm tainele din spatele visului împăratului și să descoperim însemnătatea lui pentru noi, în contextul economico-politic actual, au transmis organizatorii, Asociația IMPACT a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

La Bistrița au venit, de altfel, 50 de tineri din toată țara special pentru acest proiect care este unul itinerant.

Pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Bistrița a explicat că, prin acest eveniment înainte de sărbătorile pascale, se dorește transmiterea unui mesaj: ”Ceea ce Iisus a promis se va împlini. El va aduce împlinirea pentru fiecare om care îl caută și îl dorește”.

Iată și o scurtă prezentare a ceea ce găsiți în cortul amplasat pe pietonal.

Puteți vizita cortul de pe pietonal miercuri și joi (12 și 13 aprilie) între orele 11:00-17:30. Intrarea este gratuită.

Și tot astăzi, în partea opusă a pietonalului, veți găsi un cort în care voluntarii vor face o scurtă diagnoză a stării de sănătate a celor care sunt interesați să identifice eventualele probleme.

Va fi măsurată tensiunea arterială, masa corporală, iar oamenii vor putea discuta cu medicii de la Centrul Dumbrava.

În Bistrița-Năsăud, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea numără peste 1200 de credincioși.

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS