Social

Bărbat din Livezile, dus la audieri în urma unei percheziții. Ce au confiscat polițiștii

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, începând cu luna octombrie 2020 și până în prezent, un bărbat de 66 de ani din Livezile și-ar fi însușit și ar fi dispus, pe nedrept, de bunuri ce aparțineau unei asociații cooperative agricole, refuzând să le mai restituie.

La percheziție, polițiștii au descoperit și ridicat un utilaj vidanjă, un motoburghiu și burghie aferente, bunurile fiind în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

În baza unui mandat de aducere, emis pe numele bărbatului, acesta a fost condus la audieri. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.