Social

Parcă ziceați că VOI sunteți, nu?

În această zi frumoasă de toamnă aștept din partea PSD Bistrița de pe panouri – NOI SUNTEM – o minunată poziție, cu filme, cu desene pe asfalt, cu ce vor lupii din pădure, despre cum e să fim reprezentați ca cetățeni onești ce suntem noi de un partid de bătăuși.

Să se exprime doamna consilier cu mama secretar de stat, mai nou plătită și de Tarom, sau doamna care a trecut la PSD că nu-i mai plăcea PMP, să se exprime toți lupii moraliști, să-și rupă hainele de pe ei și să nu mai ascundă că unul din haita lor și-a petrecut noaptea în arestul Poliției pentru că s-a bătut într-un club.

Nu cred că muncea acolo pentru cetățeni, nici că lupta împotriva drogurilor cot la cot cu parlamentarii care au depus o inițiativă în acest sens despre care nu mai știm nimic.

Vreo demisie ceva, vreun pas mare în spate – așa sportiv – până la ușa din dos a Consiliului Local Bistrița și a politicii în general? Așa ar fi frumos, nu credeți?

Ați tăinuit destul. Se face săptămâna. Acum, poftiți și cotcodăciți cum ați făcut-o în cazul altora de ne-a durut capul. Spuneți că VOI SUNTEȚI, nu vă mai prefaceți că nu.

Am înțeles că Poliția respectă GDPR, am înțeles și că a început campania electorală de îndată ce am văzut doctori pe panouri amplasate prin tot orașul, am înțeles destule, dar nu înțelegem de ce trebuie ținut la secret faptul că un consilier municipal PSD a fost implicat într-o bătaie care s-a petrecut acum o săptămână într-un club din oraș.

Nu ne interesează nici dacă a dat, nici dacă a luat pumni. Nu ne interesează nici cum a ajuns pe listele unui partid. Ne interesează să vedem reacția promptă a acestui partid care ne servește zi de zi lecții de moralitate și afișează o grijă exacerbată pentru binele public, ba în ședințele Consiliului Local, ba în conferințe de presă.

Atât de mult este îngrijorat partidul acesta de soarta noastră încât a ajuns să-și critice propriile proiecte inițiate pe vremea când controla la sânge voturile din Consiliul Local și faptele din Executiv cu primar și viceprimari PSD și ALDE, partid care, vă reamintesc, a fost și este tot PSD.

Pentru că vă mai reamintesc, stimați cetățeni ai orașului Bistrița, că pistele pentru cicliști amenajate complet aiurea pe străzi strâmte de pe care au dispărut trotuarele, Linia Verde întreruptă care trece pe lângă OMW, un pic pe General Grigore Bălan și hop pe Dornei ”papă” toate locurile de parcare, săpăturile arheologice interminabile de pe Bulevardul Decebal, pasajul subteran și alte parascovenii sunt opera completă a PSD Bistrița, partid care s-a trezit acum din somnul celor 12 ani creți și avrami să le critice. Fără nicio jenă.

Așadar, domnilor care sunteți voi, nu alții, aveți de gând să ne spuneți astăzi unde și-a petrecut noaptea unul dintre ai voștri? Care este poziția voastră comună despre bătăi, despre pumni și palme, despre reprezentarea cetățenilor? Faceți astăzi conferința aceea de presă la care să înșiruiți la masă toată floarea cea vestită de pe panouri ca să vă cereți scuze în cor că ne reprezintă ÎNCĂ unul dintre voi care se bate în cluburi? Cred că așa ar fi frumos.

Și, dacă tot vă adunați, aduceți și proiectele minunate ale fostei administrații PSD ca să înțeleagă și locuitorul acestui oraș că voi le-ați conceput prost de a trebuit să dureze atât de mult să fie refăcute, că voi le-ați întârziat până în ceasul 12 fără un sfert de ne-a prins toamna cu tot orașul blocat, că voi ne-ați îndatorat pentru o pârtie de pe un deal pustiu, în loc să ne fi asfaltat așa cum trebuia străzile, nu să turnați în bătaie de joc asfalt peste gurile de scurgere.

Da, VOI SUNTEȚI, pe panouri, prin cluburi, iar acest oraș se chinuie să circule o singură stradă pentru că pe restul le-ați nenorocit tot voi.

20 comentarii

 • Felicitari pentru articol ,doamna Sabau.
  Adevarat scrieti .sunt sofer si m-am saturat de trafic bara la bara .
  Pe bulev.Republicii se putea intra pe spatiul verde in caz de urgenta ..vreo salvare si ambele benzi ocupate .acuma pe unde o sa treaca salvarea ..
  Sper sa se schimbe ceva in bine .sa nu fie doar asa ..cainii latra .boii trag si caravana politica trece…

  69
  12
 • Perfect articol despre batai si proiecte esuate puse in bratele lui IOAN TURC .
  Se intreba tot acum o saptamana deputatul DANIEL SUCIU pe care-l cunosc din vremea scolii generale. El zicea . Unde sunt ECOLOGISTII de altadata ?…desi uitase sa analizeze un alt proiect idiot al colegilor lui cretieni din vremurile in care toata Primaria cu tehnic cu tot se supuneau malc pixului rosu.
  Am transmis deputatului sa fie ingrijorat de proiectele fostilor lui colegi insa nu m-am asteptat sa aud ca astazi 2022 tot in CL unii au alte preocupari in timpul liber.
  Iata ca ECOLOGISTII sunt aici au mai imbatranit putin insa in timpul liber nu isi dau pumni pe la cluburi ci asa neplatiti au ales altceva cu mult mai bun si mai nobil.
  Supraveghere si apararea NATURII a tot ce este periclitat de fostii colegi ai lui DANIEL SUCIU care a lasat carbunii incinsi nu numai actualei administratii care are vina ca sunt niste blegi si la fel de buni executanti ai traditiilor pesediste.
  Din pacate in Primaria Bistrita totul este vechi ca in timpurile cretiene asa cum o defineste CRISTIANA toata povestea puruioasa de acolo.
  Felicitari multe TIMP ONLINE !

  31
  26
 • N au timp sa reactioneze ca sunt ocupati cu selectia si angajarea de cadre ,,tinere de perspectiva” la oficiul national pentru jocuri de noroc serviciul teritorial nord vest.Responsabil ,viitorul preș al cj,deputat.Iata un domeniu,cel al pacanelelor,in care urbea noastra a depasit Cluj,Oradea.Activitatea de selectie si organizare in grup a batausilor de la țara si intimidarea cetatenilor completeaza o alta activitate ,,onorabila” si educativa de care se ocupa peeeseedee.

  39
  4
 • sa ne amintim ca si PNL a avut proprii batausi…de femei… de fete, proprii copii…si au aparut pe la tv si in presa! Ideea este nu care partid are astfel de oameni, ci aceea de a se interzice cu desavarsire ca acestia sa mai poata fi vreodata numiti in orice functie, de oriunde. Toate partidele au lichele din astea unii sunt primari sau au fost, altii conislieri, altii sefi… astia trebuie dati afra rapid!!!!!!!!!! de oriunde!!!!

  40
  4
 • Normal ar fi fost ca acel consilier, a doua zi , să-și dea demisia .
  Partidul din care face parte ar fi trebuit sa dea un comunicat prin care condamnă și se distanțează de fapta viteazului .
  Asta , bineînțeles , într-o lume normala !

  39
  3
 • Cred ca sloganul lor trebuie sa fie ,,TOT NOI ,,.Ca oricum se vede cu ochiul liber cum stau slugile la coada la ciolan pe la partide, parasute si traseisti care saliveaza dupa banul public , doar-doar prind si ei un colt de bordura de cateva mii de euro.

  32
  6
 • Imi aduc aminte de un articol citit cu ceva timp in urma, in aceeasi nota cu randurile de mai sus:
  „Intr-o societate bazată pe rațiune, oamenii se împart în deștepți și proști. Noi toți ne considerăm deștepți, încât stai și te ­întrebi: Cui i-a rămas onoarea de a fi prost? Ce ­înseamnă să fii deștept? Și ce înseamnă să fii prost?
  A fi prost este un privilegiu care nu trebuie pierdut. Proștii au prieteni, deştepţii au duşmani; proştii reuşesc în viaţă, deştepţii se sacrifică. Pentru ce? Numai ei ştiu, că de asta sunt deştepţi! Proştii vorbesc între ei şi se înţeleg de minune. Deştepţii vorbesc singuri. E firesc să fie aşa: cu cât eşti mai deştept, cu atât şansele de a avea cu cine vorbi scad. Te trezeşti absolut izolat într-o mare de prostie. Ce-i de făcut? Încotro s-o apuci? Vrei să te sprijini pe deşteptăciunea ta şi nu poţi. Vine şi momentul fatal când te întrebi: Oare chiar sunt deştept? Până acum nu mi-a folosit la nimic…”

  38
  2
 • L-am auzit ieri, pe dl Ciolacu vorbind despre”‘ baietii destepti”‘…..Oare, nu am putea sa stim si noi, care sunt aceia? Cateva exemple…. Poate ne lumineaza si pe noi astialalti, sau poate candideaza si ajutam clasa politica…..De generalizari si de zvonistica ,cel putin eu,m-am saturat! Sa auzim ,numai de bine!MNPop

  28
  18
  • Intre baietii destepti îi putem incadra si pe actualul nobil de Habsburg ,nepotul de a 5 a spita a cuiva, care detine Castelul Bran(,,retrocedat”),pe bastardul lui Carol II ,Prins Pol .Alaturi de ciuma rosie si lepra galbena cu care s au intovarasit fara retineri morale doar pentru a dobandi privilegii.

   23
   6
 • Stați puțin. Cine l-a obligat pe Turc să candideze? L-au forțat prin decret? S-a dat vreo lege pentru asta? E acolo de doi ani trecuți și prima lui datorie față de locuitorii orașului este să rezolve și problemele pe care le-a găsit și pe cele care vor urma. Nu să se smiorcăie toată ziua în timp ce-și face planuri pentru un al doilea mandat ca și cum ar fi extrem de mulțumit de sine. Dacă nu are abilitățile și virtuțile necesare, pregătirea suficientă, viziune pe termen lung și capacitate de gestionare rapidă și eficientă a situației să-și depună retragerea din funcție.

  24
  10
 • Sincere felicitări doamnei Sabău pentru articolul scris! Cât timp partidele sunt numai mlaștini unde își găsesc locul ratații societății, inși puțin școlarizați sau chiar deloc, inși nerealizați în viață și tot felul de persoane dispuse să execute ordine în schimbul pozițiilor călduțe primite la stat, nu pricep, de ce vă arătați mirați că există astfel de golani, derbedei notorii al căror principal scop e violența. Din păcate, politica din România, cea arhicunoscută și blamată de cei cu creier, este cazanul cu borhot al acestei societăți. Tot ce este mai rău, mârșav, șarlatan și grotesc se revarsă către aceste haznale politice. Partidele sunt doar depozitarul a ceea ce este mai rău în această țară. Ascultați-i doar să vedeți cum se exprimă, urmăriți-le activitatea, scanați-le comportamentul, uitați-vă numai cât de puține cuvinte, cunoștințe și competențe posedă. Uitați-vă doar la rezultatele avute de acești inși la momentul intrării în politichia dâmbovițeană. Ăștia sunt oglinda unei societăți profund bolnave, profund greșit croite, sunt imaginea unui stat complet eșuat și capturat de mafioți și infractori de primă mână. Uitați-vă ce inși se află la butoanele de vârf ale acestei țări! Uitați-vă care este discursul și bagajul de cunoștință a plăvanului din fruntea satului! Priviți cum nu se exprimă cel din fruntea Executivului, uitați-vă doar la cine conduce psdeul, ins analfabet, păpușabil și lipsit de educație serioasă! Și vă întreb: ce vă miră? De ce vă miră că un astfel de golănaș manifestă un astfel de comportament!… Acest tip de apucături fac parte din panoplia acestor indivizi insalubri!

  29
  12
 • Pentru cei ce ataca primarul , acest articol nu are legatura cu Turc ci cu cei din PSD.
  PSD-isti trebuie sa-si asume proiectele aflate in derulare, care ne enerveaza pe cei ce locuim in Bistrita.
  Ca Turc se ,,misca” in stiulul lui, este adevarat , dar cei de au fost in primarie inaintea lui de ce nu au rezolvat in timp util proiectele proprii ?
  Doar nu ati uitat de Niculae Cristian cu a lui 50 km de piste de biciclete.
  In August 2020 umplea ziarul cu poze cu el si primul km de asfalt, dupa nu a mai avut timp de functia pentru care era platit ,ca de a intrat in campanie electorala.

  15
  11
 • Nimeni din cei 90.000 locuitori ai bistritei nu s-au opus asa de puternic ca mine in CL la ineptiile de proiecte pesediste.
  Am fost evacuat chiar de doua ori cu Politia locala din sala de sedinte.
  Martori au fost toata presa bistriteana dar si stenogramele de sedinte inregistrate si care pot fi consultate oricand.
  Numa bine si spor la smiorcaiala. Am fost singur si nimeni din toti comentacii fara nume de aici nu m-au sprijinit.
  Acuma ramaneti blocati in trafic si spor la treaba !

  9
  12
  • Decat blocati in prostie pe veci mai bine blocati in trafic.Tu nici nu stii de cexai protestat clovnule.In rest ti au cam murit laudatorii..te lauzi singur beteagule.

   8
   7
 • „Cum să oprim consumul de droguri? Să facă sport. Să meargă la o sală de sport, să își consume energia și să se disciplineze. Pe lângă sănătate, sportul îți oferă un echilibru mental și te disciplinează”, declara pe un alt ziar online acest individ „echlilbrat si disciplinat”. Din pacate suntem o tara in care toate parasutele si toti cocalarii sunt „vedete”. Inca mai este membru de partid, ar fi trebuit dat afara demult. Dar ce sa faci, „VOI SUNTETI” toti o apa si-un pamant. Sunt convins ca nu este prima altercatie in care e implicat. Cum este posibil ca un asemenea specimen sa devina consilier local. Pe cine reprezinta acesta? Un parinte responsabil nu si-ar duce copilul la o sala de sport condusa de acesta.

  11
 • Semnandu-te cu V esti ori valutist ori un vandal la fel de periculos cu cele descrise in articol.
  Tu nu esti capabil sa citesti articolul fara sa te legi de fiecare data de mine. Pun pariu ca servesti aparatul de propaganda a unui anume partid si esti un slugoi marunt neasumat. Sa iti fie rusine !

  4
  9
  • Tu poti pune pariu pe toate halucinatiile tale.Cand te vor trage stapanii tai de ațe vei face scandal si impotriva lui Turc.Datorita faptului ca esti un personaj santajabil si fara scrupule o sa le servesti interesele cand iti vor da ordin.Altfel esti o voma ,ca sa iti imbogatesti vocabularul substantivelor cu ,,v”.

   7
   8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS