Actualitate

Bărbat reținut după ce a împușcat un câine. Ce au confiscat polițiștii din locuința sa

(VIDEO) Un bărbat cercetat pentru nerespectarea regimului materiilor explozive, regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și uciderea animalelor cu intenție fără drept, a fost reținut de polițiști, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma unor investigații, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 59 de ani din Reteag. În prezent, acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept și uciderea animalelor cu intenție fără drept.


Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în 14 martie, în timp ce se afla în grădina locuinței, bărbatul de 59 de ani a executat, fără drept, un foc cu o armă neletală, pe care o deținea în mod legal, asupra unui câine ce aparținea unui bărbat de 48 de ani din Reteag. Ulterior, din nefericire, câinele a murit.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta deținea, fără drept, cantitatea de aproximativ 712 grame pulbere neagră, pe care ar fi folosit-o la producerea, cu ajutorul unor prese, de muniție artizanală, pentru armele deținute în mod legal.

Tot în 14 martie, polițiștii au indisponibilizat de la domiciliul bărbatului o armă letală cu destinația vânătoare și 2 arme neletale cu destinația tir sportiv, toate deținute legal, însă cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea unor infracțiuni. Totodată, au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 712 grame pulbere neagră, utilizată la producerea de muniție artizanală, 2 prese pentru confecționarea de muniție artizanală, 19 cartușe confecționate artizanal și 79 de cartușe deținute legal.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, iar în urma audierilor a fost reținut pentru 24 de ore. De asemenea, în ceea ce privește neregulile constatate de polițiști cu privire la respectarea condițiilor de păstrare a armelor și munițiilor, de către o persoană autorizată, urmează a fi dispuse măsurile legale.

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările. La activități au acționat în sprijin polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

Etichete

9 comentarii

 • A fost retinut pentru ai înmâna un premiu banuiesc. Prea multe javre fara rost peste tot si multi cretini care cred ca e ceva rau daca ii tin in lant.

  23
  20
  • Ai dreptate dan. Dar câte javre cu 2 picioare care au ceva împotriva patrupedelor sunteți?

   10
   22
  • Ptr idiotule de mai sus….. Civilizatule care ai pretenția ca ești superior sa știi ca javrele alea care le vrei tu ținute în lanț sunt mult peste tine….care posibil sa ai măcar 10 clase și tot ,, cap de pastarnac ai ramas,,…!!!!

   11
   22
  • Asa buey scoabelor wokeriste…pentru voi copiii sint tot una cu bichonu’…

   7
   3
 • Suntem de râsul lumii, pe ăsta l-au reținut, iar pe alții care au lăsat câinii de au omorât oameni nu îi găsesc.

  40
  1
 • Compari un caine cu un copil. Nu prea am ce sa iti raspund.
  Nu vrei lant, fa un tarc si inchide javra. Simplu. Ai caine, ai responsabilitati nu doar drepturi si sentimentalisme. Ma intreb cati dintre cutofilii astia tari in clanta, isi vaccineaza si castreaza javra?

  24
  6
  • @Dan
   Ai un dislike din partea mea bărbate.
   Spune mai mult despre tine decât despre „javre” așa cum tu le numești!!!

   7
   9
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS