Actualitate

Bărbatul care și-a ucis soția în casă, externat din spital și reținut

Bărbatul de 34 de ani bănuit că în 2 decembrie și-a ucis soția cu un an mai mică, într-o casă de pe strada Axente Sever din Bistrița, a fost externat în 6 decembrie din Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde a ajuns în ziua respectivă cu plăgi în zona abdominală și cervicală și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

El a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar în urma audierii procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de joi 7 decembrie să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud în vederea arestării preventive, a precizat IPJ BN.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de omor sub forma violenței în familie.

În 2 decembrie, Poliția Municipiului Bistrița a fost sesizată că o femeie a fost găsită în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din oraș, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani. Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și aveau doi copii, o fetiță și un băiat.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS