Actualitate

Ice Arena în centrul Bistriței. Patinoarul de la Târgul de Crăciun, deschis

Patinoarul cu gheață artificială, amenajat în centrul istoric al Bistriței, lângă Biserica Evanghelică, și integrat în Târgul de Crăciun, s-a deschis în seara de Sfântul Nicolae, printre primii care au încercat gheața numărându-se și primarul Ioan Turc.

Accesul pe Ice Arena costă cu 5 lei mai mult decât anul trecut, iar închirierea patinelor a rămas la același preț. Dacă nu aveți patine, o oră și jumătate pe patinoar vă costă 40 de lei.

”Intrarea este 25 de lei și 15 lei închiriatul patinelor. O serie durează o oră și jumătate. E mai scumpă intrarea cu 5 lei față de anul trecut. Inflația a crescut, e mai scumpă manopera, energia e mai scumpă, materialele s-au scumpit cu 50%. Temperaturile au fost și sunt încă ridicate. În weekend au fost 14 grade. Am consumat mult curent, aparatul a mers la capacitate maximă și a fost dificil să menținem gheața făcută. Se anunță într-adevăr temperaturi ridicate și de acum va fi în continuare dificil din punctul de vedere al costurilor, dar avem un aparat performant, o să asigurăm o gheață bună”, a spus Bogdan Florea de la Ice Arena.

Sunt disponibile circa 300 de perechi de patine pentru închiriat. D-e asemenea, este și un aparat de ascuțit patine.

Printre primii care au încercat gheața a fost primarul Ioan Turc.

Patinoarul va rămâne în centrul Bistriței până la sfârșitul lunii februarie 2024.

5 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS