Actualitate

Barierele de la intrarea și ieșirea din comuna Livezile, puse în funcțiune

După aproape cinci ani de așteptări, barierele la trecerile de cale ferată de la intrarea și ieșirea din comuna Livezile au fost puse în funcțiune, pentru început de probă.

Începând de acum, pe o perioadă de o lună de zile, se fac testări și verificări la bariere, urmând ca, la recepția finală din iulie, acestea să fie funcționale 100%.

”În baza Legii nr. 154 din 26 iunie 2018 pe care am inițiat-o în calitate de deputat de Bistrița-Năsăud, toate trecerile la nivel de cale ferată care prezintă un grad ridicat de risc de producere a accidentelor rutiere trebuie să fie prevăzute cu bariere sau semibariere. De la promulgarea legii mele până în prezent, în Bistrița-Năsăud au fost instalate bariere la nivelul trecerii cu calea ferată la Viișoara, în Bistrița pe str. Lucian Blaga, în Livezile și în Susenii Bârgăului. Mă bucur să văd că o lege inițiată de mine aduce un plus de siguranță celor aflați în trafic în județul Bistrița-Năsăud și contribuie la salvarea de vieți omenești”, spune președintele PMP Bistrița-Năsăud, fostul deputat Ionuț Simionca.

Lucrările au fost realizate de asocierea San Electroterm Grup Constanța & SC GDO Mov Impex SRL Baia Mare, firme care au câștigat licitația pentru contractele de montare bariere la trecerile CF de la intrarea în Livezile, km 68+071, și de la ieşirea din Livezile, km 70+906.

11 comentarii

 • Unii fac excursii in spațiu alții abia reușesc să monteze o bariera, cred că ne merităm soarta , slava politicienilor care reușesc să facă legi doar pentru speciali

  29
  1
  • Trebuie sa se taie si o panglica…
   Pe cand?
   Altfel nu o sa functioneze.

   19
   1
 • Nici vorba de cinci ani.
  Este vorba de 34 de ani de la REVOLUTIE de cand amaratii din trafic asteapta o minune la Livezile crezand ca suntem intr-o tara moderna si normala cu factori de raspundere noi si capabili .
  O dat DUMNEZO si s-o trezit autoritatile si cei care raspund pe acest segment.
  Chinezii in comparatie cu ROMANICA tara tot mai coloniala au construit , finalizat de la A la Z fix intr-o saptamna un hotel cu 365 de camere ca sa marcheze asa cum stiu ei in cultura lor de patru ori milenara un AN de zile sfant.
  Acuma trebuia sa se organizeze la Livezile ZILELE BARIERILOR cu mii de portii de tocana si balmos, si fiecare sofer care trece strecul sa capete o portie gratis.

  19
  11
 • Nu functioneaza niciuna. Prostii. La iesirea spre Bargau nici macar nu este montata bariera, iar pungile negre sunt tot acolo peste lampile care teoretic ar trebui sa semnalizeze ceva. Cred ca acum semnalizeaza continuu nepasarea.

  • Mai jenant este faptul ca nici nu au taiat panglica si deja asfaltul la nivelul trecerilor este deteriorat. Lucru de mantuiala pe bani multi. Asta este relatia firmelor de casa. Noi ca prostii ne uitam cum suntem sfidati pe fata fara perdea. Mai trebuie sa puna si o taxa ca treci calea ferata sa scoata parleala.

  • Electroniști de ……. sa le pună stegulețe în mana la angajați de la CF R și sa fie acolo 24 ore din 24 sa dirijeze dacă șanț incapabili să le pună în funcțiune,,,,,

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS