Social

Beclean: S-a semnat contractul de lucrări pentru Centrul Recreativ Legacy

ACTUALIZARE Primăria Beclean a semnat contractele de finanțare nerambursabilă pentru proiectele de amenajare a Centrului social de zi prin valorificarea potențialului balnear la Băile Figa (cu ajutorul Programului Național de Dezvoltare Rurală prin GAL Ținutul Haiducilor) și de eficientizare energetică a 9 blocuri de locuințe (prin ADR N-V).

”Pe această cale aș dori să le transmit tuturor locuitorilor Becleanului că pregătim documentațiile pentru finanțarea celorlalte blocuri din Beclean, singura condiție este ca oamenii să se grupeze în asociații de proprietari. Contribuția fiecărei familii va fi de maxim 5%, restul de 95% din costurile lucrărilor fiind suportate de către Primăria Beclean și Uniunea Europeană”, spune primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

La sediul Primăriei Beclean au venit constructorii proiectului Legacy (22,7 milioane lei, aici detalii) pentru semnarea contractului de începere a lucrărilor. ”Este un proiect foarte modern, ce va aduce o îmbunătățire masivă perspectivei de viitor a Complexului Balnear Băile Figa”, a menționat Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

”Am semnat cu reprezentanții constructorului contractul de execuție al lucrărilor Centrului Recreativ Legacy. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea calității vieții locuitorilor din orașul Beclean și împrejurimi (Ținutul Haiducilor), vizând îmbunătățirea calitativă atât a infrastructurii, cât și a serviciilor sociale. Centrul Legacy va funcționa în coordonarea autorităților administrației publice locale și va integra servicii sociale de tip educațional, cultural, sportiv, creativ, având ca beneficiari membrii comunității, fără deosebire de vârstă sau gen, inclusiv persoane aflate în dificultăți de integrare socială, risc social sau alte categorii ale comunității locale. Proiectul are o valoare totală de aproximativ 4,9 milioane de euro și este finanțat cu fonduri europene prin intermediul ADR N-V”, spune primarul Becleanului.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS