Social

Bistricioru-i fericit, are bradul împodobit (FOTO)

Amatorii de drumeții au avut grijă ca un brad de pe vârful Bistriciorul să fie împodobit cu nuci și bomboane ca să întâmpine astfel Crăciunul. Cel puțin asta a descoperit Albert Gavrilă joi când a surprins și frumusețăea munților în câteva fotografii.

7 comentarii

 • Bine, acum ne aflăm în prag de Crăciun și bănuiesc că urșii hibernează.
  Dar mă întreb dacă domnul Albert Gavrilă a umblat prin munți in lunile Octombrie, Noiembrie, atunci când auzeam la știri despre ursi loviți de mașini, sau de urși care coborau în sate.
  Sau poate că nu e periculos să mergi pe munte in Octombrie Noiembrie, pentru ca in perioada aceea urșii erau in sat, în grădinile oamenilor și pe drumurile naționale.
  În vârful muntelui nu aveai cum să te întâlnești cu ursul!

  • @Marcatorule
   Ai observat că urșii nu sunt periculoși 10 luni pe an?
   Sunt periculoși doar toamna (perioada prehibernală) – Octombrie-Noiembrie, când coboară din munți, atacă oamenii, animalele și sunt loviți de mașini?
   Au fost nenumărate cazuri de oameni care s-u dus pe munte, după ciuperci, pe la cabane abandonate, cu vacile la păscut in Octombrie-Noiembrie, deși știau ca se expun atacului ursului.
   Eu l-am întrebat pe dl. Albert Gavrilă dacă a fost pe munte in Octombrie-Noiembrie, adică in perioada in care urșii sunt agresivi.

  • @Doru. E de inteles perfect mesajul a lui Adrian. E o ironie fina pentru cei care sufere de anxietate fata de ursi.
   Am umblat in paduri foarte mult si totusi nu am vazut de cit urme de ursi in ultimi 25 de ani.
   La articol si pozelor de astazi, fara legatura la urs totusi sper ca dnl. Gavrila a dezfacut „impodobirea” si a adus la vale ca de fapt pe linga motif foto sint si ele nimic altceva de cit deseuri agatate la un copac care pe urma tot acollo raman in padure, lafel ca si sticle de plastic in care hotii de lemne le lasa in padure peste tot.

  • @Walter Born
   Mulțumesc pt. că m-ai salvat. M-ai scos din încurcătură.

   @John Doe și Marcatoru
   Eu locuiesc in străinătate de 20 de ani, dar n-am uitat limba română.
   Vorbesc limba română la fel de bine ca și Florin Răducioiu.

 • Câte polemici, câtă răutate și cât de mare poluare produc cele câteva bomboane și nuci agățate in brad…. Bucuria vine din lucruri mărunte și dorința de a merge în natură rămâne neștirbită în orice lună a anului, fie că urșii hibernează sau nu! Dacă sunteți interesați de drumețiile făcute de acest om și dacă urmăriți articolele Cristianei Sabău, veți constata că d.l Albert merge pe munte destul de des! Respect pe toți oamenii ce iubesc natura ! Va doresc sărbători binecuvântate tuturor! Cu stimă , Adrian!

 • Trebuie taiat pt. ca reprezinta un pericol la furtuna. Poate fi adus pe sus pana in municipiu cu nuci cu tot si sa ne sparga capul. Rog comisia lu peste prajit sa il treaca la arbori periculosi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.