Actualitate Recomandări

Bistrița a intrat în Noul An cu focuri de artificii și recital Andra. La mulți ani, 2023! (FOTO-VIDEO)

Trecerea în Noul An 2023 a fost marcată la Bistrița, în centrul istoric, prin focuri de artificii lansate din zona Bisericii Evanghelice și printr-un concert de Revelion în care cap de afiș a fost îndrăgita solistă Andra, alături de trupa ei.

În deschiderea spectacolului de Revelion, organizat de municipalitate pe pietonalul Liviu Rebreanu, a cântat trupa locală 7 Pași.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, pe scenă a urcat primarul Ioan Turc, care a făcut numărătoarea inversă până la intrarea în 2023. ”O noapte extraordinară! Haideți să pășim în noul an împreună! Dumnezeu să binecuvânteze acest oraș, țara, să ne dea sănătate! Mulțumim pentru tot! La mulți ani!”, a spus primarul la cumpăna dintre ani.

Bistrițenii care și-au luat rămas bun de la 2022 și au întâmpinat Anul Nou, cu veselie, la petrecerea în aer liber de pe pietonal au urmărit un spectacol plin de culoare, pe un fond muzical epic. Flori multicolore, cascade de ”foc”, valuri de steluțe și alte efecte pirotehnice au luminat cerul Bistriței.

La început de An Nou, Andra a dat tonul distracției cu melodii cunoscute din repertoriul ei. ”Inevitabil va fi bine!”, le-a transmis ea bistrițenilor: ”Am pășit cu dreptul! Bine să vă fie în anul ăsta, să fiți sănătoși, să fiți fericiți și bucuroși. Numai bucurii să vă aducă acest an!”.

La mulți ani, 2023!

13 comentarii

 • Penttu prestatia Andrei, era milt si 1000 de euro primare!
  Poate anul asta vei cheltui banii mai intelept daca ai cu cine te sfatui. La fraierii care conduc directii si servicii nu putem avea pretentii atata timp cat te-ai bagat in troaca cu ei, dar poate in final te descotorosesti de macar jumate dintre ei, pusi toti pe scaune, numai pe pile. Asta iti dorim, sa i dai jos!

  63
  5
 • Din cele 40 de minute,20 au fost de nivelul lui Cilică.Daca mergem pe 50 la suta reusita putea canta si Cilică si eram multumiti 50 la suta.Plus ca el se multumea cu vreo mie de coco.

  48
  • Pierdere de timp si bani concertul ma bucur ca nu am fost.
   La multi ani dragi romani.

   29
   4
  • Câți au fost știi? Dacă au fost de ordinul miilor atunci da, dacă au fost ca stilpii de telegraf atunci au fost cei de pe I-report

   12
   5
  • gresit! s-a umplut pietonalul fiindca s-a sperat…la ceva civilizat care sa merite banii publici. Ce a iesit?? un targ prafuit de tara cu tinichele prinse in pavaj, cu un brad din tabla si niste stele odioase , cu pitici de gradina din plastic, oribili…….. nici nu am cuvinte. Mai urat de atat nu a fost niciodata. Da primarul e vesel, si asta conteza nu?????? ptr asat a vrut primaria. Respect? ptr ce? el ofera respect? cetatenii isi primesc autorizatiile la termen, li se ofera alternative la arcari? li se permite acces in primarie? sau se sta tot pe hol cu jalba in mana sa coboare maria sa functionarul din primarie sa te intrebe de ce il deranjezi??? pentru ce respect??? pentru consilierii platiti degeba care se lauda cu influenta si puterea data? pentru ce??????????????????

   2
   1
 • Mai bine canta absolventul de liceu de muzica.E timpul ca oamenii sa revina la calificarea de baza.Acuma daca e ales s ar fi potrivit discursul continuat cu recitalul.

  15
  3
 • Oameni politici, inși cu cocarde,
  Veniți! La noapte avem petarde
  Care fac târgul mult mai vivace:
  Turc nu aude iar Moldovan tace.
  Mâțele toate plece-n porumburi
  Și porumbeii zboare din cuiburi,
  Că-n târgul nostru plin de feude
  Moldovan tace – iar Turc n-aude.
  Sub turn în centru sune petarde.
  Pompierii sară numai când arde.
  Tragă clopote mari, prin biserici,
  Să redeștepte sfinți stratosferici,
  Drept sub podețe să fugă câinii,
  Să nu mai latre, stârnind vecinii.
  Că-n târgul nostru de paparude,
  Moldovan tace – iar Turc n-aude.

  13
  7
 • In vremea copilariei mele in zona Nasaudului, Salautei si Somesului erau vestitii muzicanti, doi tineri tarani, frumosi, violonistii Anchidim si Dumitru Cilica, din Runcu Salvei, foarte cautati pentru evenimente. Din cate stiu eu maestrul Cilica junior este nepot. N-am nimic cu Andra, dar e scumpa pentru vremurile noastre, nu are o voce deosebita, mai mult topaie, striga si mimeaza pe playbek. Avem destui lalaitori in zona, de populara si usoara sa fie promovati si mult mai lesne.
  In final, LA MULTI ANI!

  18
  1
 • Pd care j platjm degeaba
  CATE AMENZI ATI DAT PENTRU MIILE DE PETARDE ARUNCATE DE PERSOANE NEAUTORIZATE STIIND CA ACESTEA SUNT INTERZISE SPRE FOLOSIRE?????????
  nici una…lege pe care voi refuzati sa o aplicati pentru care ar trebui sa pice capete pe rupte

  18
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS