Actualitate

CSM Bistrița are două jucătoare la națională pentru meciurile cu Rusia

ACTUALIZARE Două handbaliste de la CSM Bistrița, ocupanta locului 5 în Liga Națională, fac parte din lotul convocat la naționala României, unde tehnicianul Horațiu Pașca este antrenor secund, în vederea meciurilor cu Rusia din calificările pentru Campionatul European de Handbal Franța 2018.

După coordonatorul de joc Laura Pristăvița, a primit convocarea și pivotul Daniela Rațiu.

Laura Pristăvița are 31 de meciuri și 54 de goluri la prima reprezentativă în perioada 2007-2012.

 

Lotul se reunește în 18 martie.

Rusia – România va avea loc miercuri 21 martie, la Togliatti, ora 17.30, și va fi transmis în direct de TVR. România – Rusia se joacă duminică 25 martie, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în direct tot pe TVR.

”Întâlnim campioana olimpică în exerciţiu, nu cred că mai are nevoie de o prezentare. Cu siguranţă avem însă şansa noastră, Rusia nu este invincibilă. Noi de-a lungul timpului am jucat bine împotriva lor, avem şi o victorie în ultimul meci direct, un ascendent moral. Important este să abordăm jocurile cu foarte multă încredere în forţele proprii. După ultimul eşec de la Campionatul Mondial, fetele îşi doresc să demonstreze că ceea ce ni s-a întâmplat nouă în meciul cu Cehia a fost doar un accident. Sunt fete de caracter, le cunosc foarte bine şi cu siguranţă vor face toate eforturile posibile şi imposibile pentru a trece de Rusia sau să obţinem măcar trei puncte din această dublă”, a declarat Horațiu Pașca, potrivit Prosport.

Foto: Facebook CSM Bistrița

1 comentariu

  • Merita pe deplin aceasta recunoastere si convocare pentru nationala.
    Chiar are un spirit de joc in echipa si o experienta mare ce pot fi atu-uri sa joace la nationala.
    Bravo Laura. Sa fii sanatoasa sa joci bine.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS