Actualitate

Bistrița, în topul orașelor din Transilvania de Nord care au atras bani europeni

Orașul Bistrița se află pe locul trei în Transilvania de Nord în ceea ce privește atragerea de fonduri europene raportat la numărul de locuitori.

”Proiecte de peste 100 milioane de euro, din fonduri europene și guvernamentale nerambursabile, sunt în derulare în Bistrița și vor fi finalizate în următorii 2 ani”, anunță pe Facebook viceprimarul Cristian Niculae.

https://www.facebook.com/publicromanianperson/posts/939527676426778?__xts__[0]=68.ARDn3wMUocRLtn38ZkNvDGUunsGV5EQZuacDIUqTeSv25YmiqqFbSK3WCgdA0FCJ3rHIHSMwFiu9_gEXimO5qBP5s_aFqO6–5ei0GoaDAt2DqZ97FT7inzEihNydkDC7-SSY7ebRE9_08ue9LIMZA_VXlmphYzu94Ckdz7vAfBwGpN398wWzgjWhBCjgdhYN-cUnXO-TWiUl9UeTmJl4m3-pFaVggFlhxW9Pf-stb7BQgdPQw7no7Z_WnaSaZhkWixX1MN200FBVTFkeKorAsLHEfDnvkDhh4jS0NsCGcbfcaPPNtVBRXAZtVaDsw1IWZui8m-5DMq2huoXtPe7CfM&__tn__=-R

Foto credit: Laurențiu Grec

Etichete

11 comentarii

  • Ori sunteti orbi, ori sunteti prosti, nu conteaza, important este ca sunteti mandria noastra galbena.

 • Pt. creduli si neinformati care cred ca tot ce se declara se si intampla la Primaria B-ta. Cine doreste sa afle adevarul despre continutul acestei stiri il invit sa citeasca ce a zis Doamna DORIS RAI pe pagina sa de Facebook . Eu adaug doar doua aspecte. Orb sa fi si vei vedea calitatea proasta a lucrarilor pe bani Europeni pe AXA PASAJELOR mandria lu OTC. Parca s-a lucrat noaptea ! Si punctul cilminant este de departe maretul proiect cu mineralizarea PIETEI CENTRALE adica masacrul spatiilor verzi care trebuie facut dupa gusturile scandaloase tot ale lui OTC sustinut de pesedistii lui din CL si administratie. Mai precis se doreste atragerea de fonduri Europene prin minciuna, dezinformare si incalcarea a sase legi de Mediu si de CADASTRU. Cu un CF neactualizat de 100 de ani in care in loc de spatii verzi apar curti si constructii, administratia doreste sa pacaleasca bistritenii, institutiile statului dar si creditorul european.Asta in timp ce la CLUJ-NAPOCA in acest an 30 de proiecte pe bani europeni au fost votate in CL in baza participarii directe a soc. civile la actul administrativ. Ce sa mai vorbim de primaria Oradea , unde lucrurile merg ca pe roate. Aici la noi cu un aparat pesedist si cu o masina de propaganda ca si pompa de facut mici, totul este aranjat in asa fel incat ai impresia ca am depasit Clujul si Oradea la un loc. In fapt atragerile de bani , crearea de locuri de munca se datoreaza mediului Privat de afaceri singurul sistem apt care sa aduca bunastare, asa huliti si storsi de taxe si impozite din partea Statului Roman .

  • Acuma serios vorbind Balane pe Doris Rai o vad singura persoana competenta care ar putea sa castige functia de primar al Bistritei! Sper sa aiba curajul sa o si faca!

 • De Ziua Nationala a aparut un articol al lui Petrisor Peiu care i-ar supara pe autonomistii transilvanici si pe nostalgicii imperiului austro-ungar.
  Articol cu cifre clare.A aparut pe un ziar care nu-i pesedist ba dimpotriva.
  Da drept exemplu si lauda judetul si orasul, zice ca spitalul judetean e de mileniu lIII, ca e unul dintre cele mai bine dotate spitale din tara, ca orasul e curat si cladirile arata foarte bine si ca orasul are antreprenori si viata culturala incredibila.
  Face referire si la timponline.
  Da.
  http://www.ziare.com/economie/pib/101-ani-de-romania-mai-mult-decat-1000-de-ani-de-regate-si-imperii-1587703

 • Eu nu fac nici o referire la calitatile de Primar. Am atras atentia ca doamna DORIS stie ce inseamna administratie, doar a fost cons. judetean. Si in plus de asta dansa si-a mancat timpul in aflarea adevarului .Eu am apreciat mult acest aspect.

 • Au atras primarii harnici, nu CJ.
  De ce nu-i pomeniți pe primarii care au muncit cu angajatii este drept nu de la „Metropolis”.
  Felicitări primarilor care au facut investiții prin fonduri europene.

 • Domnule Bălan spuneti 3 lucruri importante făcute de d-na Doris Rai in afara de gala femeilor in care se premiază între ele, si promit ca o votez.
  Sta pe margini, este curata si cand trebuie o împinge Nelutu mexicanul înainte asa cum face cu Sigartau, nici pe asta nu stiu ce l reprezintă in afara de faptul că are bani.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.