Actualitate

În 5 decembrie se aprind luminile de sărbători și se deschide Târgul de Crăciun

Iluminatul festiv de sărbători în centrul istoric al Bistriței și pe principalele artere din oraș se aprinde joi 5 decembrie, în ajun de Sf. Nicolae, în cadrul unei eveniment organizat în Piața Centrală, lângă bradul împodobit. Tot atunci se deschide și Târgul de Crăciun.

”Am onoarea să invit cetăţenii municipiului Bistriţa la deschiderea Târgului de Crăciun care va avea loc joi 5 decembrie, la ora 17.00, în Piața Centrală, prilej cu care va avea loc și punerea în funcțiune a iluminatului festiv de sărbători. Comercianții din căsuțele amplasate în Piața Centrală vor oferi doritorilor produse specifice sărbătorilor de iarnă, iar pe scena amenajată în apropierea bradului de Crăciun, în fiecare seară începând cu ora 17.00, vor avea loc concerte de colinde”, spune primarul Ovidiu Crețu.


Din ajun de Moș Nicolae și până în prag de An Nou (luni 30 decembrie), zilnic de la ora 17.00, pe scena de lângă bradul împodobit vor urca grupuri de colindători din județ și nu numai, în cadrul Festivalului de colinde și obiceiuri de iarnă ”Rădăcinile Eternității”, organizat de Centrul Cultural Municipal.

Foto: arhivă 2018

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS