Actualitate

Bistrița, survolată de avioane și elicoptere la finalul unei campanii a Forțelor Aeriene

(FOTO-VIDEO) Forţele Aeriene Române au organizat la Centrul Cultural Dacia din Bistrița o campanie de promovare a carierei militare, pentru a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră în cadrul FAR.

Elevii de liceu au putut afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul activității, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române au survolat orașul.

https://www.facebook.com/claudiu.sular/videos/1551631948308183/
https://www.facebook.com/ForteleAerieneRomane/posts/1575500522599328?__xts__[0]=68.ARDzlv4WN7EoO_6ckzDBfPpFp5TLxvBpt0l3MrhxczUzEcpIUU9jF3Eem1rWZZ8cXrn9kBOP-pOxa7ytNp-AKM7OcZ7h7ZNV0D0SnNWmpECbzqMvFc-NT3ISor8SCbi1VIxgghfxkP9_kzSzxIlfzfG9aXtbEa4dxfjeztfrNbX9vzUuTlT3VQWiX_nJ5pNyYAX4Hctn3wISUrGXZ1_gBcb69-ylahz81uF1LGVKFjP-89ztCwIfVZpDj2F4x-uparIJwbub0DbgMZ29RmgK8fJ6qqlQ73aqwCx6KAZvCnz7tq3aKZZLDmrqDBsP7CqbsKgw81exP9RIuTRS0u7ZPxZSyQ&__tn__=-R

13 comentarii

  • Tu crezi ca avioanele astea le piloteaza tot aia care se plimba cu drujbele alea de agrement de la Unirea?
   Stai linistita ca n-o sa le vezi atât de aproape si de mari pe cât ti-ai dori…..

 • bine ca tanase si altii nu va deranjeaza cand zboara peste oras sa si arate aroganta ,astia au fost spectaculosi macar si va apara capetele proaste.

 • Românul tot român rămâne …
  A fost o acțiune salutabilă a celor de la Centrul Militar, care au făcut eforturi mari pentru a promova Forțele Aeriene la Bistrița. Nu s-a întâmplat niciodată un astfel de eveniment în orașul nostru.
  Dacă în viitor, 3 dintre elevii care au participat, se vor afla la manșa unui aparat de zbor, va fi o mândrie și un câștig enorm pentru comunitatea noastră.
  Atitudinea unora însă, îmi produce dezgust total ….
  Respect Armatei Române!!!

 • Ce bine s-a potrivit cu conferința extraordinară a PSD care s-a ținut tot acolo. Adică o trecut cu avioanele de vânătoare și elicopterele de luptă la 100 de metri peste oraș și după aia o intrat Răducu la conferința să fie propus. Numa zic.

 • Cei facuti in eprubeta mereti si ascundeti-va sub lepedeu. Dapoi de vine al treilea cu avioane de la tata Putin, atunci sa va vad gaozarilor ?Bravo Armata Romana !

  • Moș Bodrângă se dă Moș Teacă. S-a găsit pensionarul anticipat al cooperativei ochiul și timpanul să se dea milităros și să se slobozească în limbaj ostășesc. Absolut jenant!

 • Cine nu o făcut armata nu are cum să își arate respectul pt acei oameni care o avut curajul să îmbrace această frumoasă haină. Acești oameni au o viață ordonată și își iubesc țara, iubesc ceea ce fac. Bravo Armatei Române, Felicitări Forțelor Aeriene Române!

 • Iata de ce reintroducerea serviciului MILITAR este obligatoriu. Tinerii din ziua de astazi sunt niste mumii care joaca PAKEMON, prizeaza etnobotanice si mor ca prostii pe sosele. Fara educatie de acasa . Macar un an de zile int-o cazarma , primesti ce nu ai primit de la tata-to si mama-ta .

  • Apăi, așa te-or vota Bălane tinerii din ziua de azi după cum îi caracterizezi și după ce le dorești! Vai de capul nostru va fi cât încă niște indivizi care încă mai doresc să dea militaria jos din pod și un pic de poliție politică cu camere de supraveghere și milițieni care să ne ceară buletinul pe drum, își doresc să ajungă în funcții de conducere.

 • Marcelus. Sa ma cauti sa te tin gratis o luna la mine intr-o cabana de lemn, sa iti infuzez niste cunostinte trainice de barbatie, si apoi sunt sigur ca o sa-mi multumesti. Primesti si mici secrete despre cum trebuie sa devii barbat.In orice caz vreau sa te pun la un mars in panta pe 5 km urcus spre cea mai inalta padure de foioase din jud BN . Vreau sa vad daca te poti tine dupa mine. Daca primim si o pusca de imprumut o sa te invat sa tinesti perfect la 1000 m.O sa te invat sa te cateri cu usurinta si in copaci , sa vezi orizontul altfel.Zau ! Pe bune ca nu mint !

 • Marcelut, tu ai cu cine vota ! Urmeaza-ti destinul de tanar socialist. Ai in fata promisiuni populiste de la ciuma rosie. In ecologie nu ai un crez, se vede de departe care iti sunt apucaturile. Si dupa scris la fel, se vad de la distanta gusturile. Ecologia nu e de tine .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS