Actualitate

Bistrițean arestat după ce și-a legat soția și a agresat-o

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bistrița au dispus reținerea unui bărbat de 38 de ani din Bistrița, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la imobilele utilizate de către acesta.

”Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-a agresat fizic soția, iar în urma unor discuții contradictorii a lipsit-o de libertate în mod ilegal, legând-o, cu scopul de a o determina să recunoască anumite aspecte”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.


În urma perchezițiilor efectuate ieri, 22 martie, polițiștii au descoperit și ridicat bunuri care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.

ACTUALIZARE

La data de 23 martie, bărbatul de 38 de ani cercetat pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS