Actualitate

Programul de colectare a deșeurilor la Bistrița, afectat de lucrările din oraș

Compania Supercom anunță că programul de colectare a deșeurilor în municipiul Bistrița este afectat de lucrările de infrastructură.

”Operatorul de salubritate Supercom apelează la înțelegerea cetățenilor din municipiul Bistrița cu privire la eventualele întârzieri care apar în activitatea de colectare a deșeurilor, în contextul situației create de lucrările de infrastructură.

Beneficiarii sunt rugați, de asemenea, să amplaseze recipienții de colectare la drumul de acces, acolo unde operatorului nu îi este permis să ajungă în fața porții. În momentul în care lucrările de infrastructură vor fi finalizate iar accesul va fi permis, activitatea va fi onorată așa cum este prevăzut.

Facem eforturi ca beneficiarii să se bucure de serviciile noastre, chiar și în situațiile care nu ne permit desfășurarea activității în condiții normale.

Asigurăm cetățenii de întreaga noastră disponibilitate și, ori de câte ori este nevoie, îi rugăm să ne contacteze pe adresa de email: bistrita@supercom.ro, la numărul de telefon: 0263 239 552 (Dipecerat), sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268”, se arată în comunicatul Supercom.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.