Actualitate

Bogdan Ivan: Dubla măsură, marcă liberală

”Dubla măsură, marcă liberală: o Românie cu festivaluri cu zeci de mii de oameni fără restricții și întâlniri “liberale” fără măști sau distanțare și o a doua Românie cu elevi blindați, testați și vaccinați aproape forțat, mii de companii închise și zeci de mii de oameni fără locuri de muncă”, spune deputatul PSD Bogdan Ivan într-o postare pe Facebook.

El a adăugat: ”După data Congresului PNL din 25 septembrie, vor ieși ca de fiecare dată în fața națiunii cu rugăminți: fiți responsabili! Stați în casă! Ne vaccinăm, limităm deplasările, bla bla. #ÎmpreunăÎnvingemPandemia. Domnilor în tricouri galbene, ce culoare are virusul? Că numai de noi parcă “se prinde”?”.

https://www.facebook.com/IvanBogdanGruia/posts/4792003750811980
Etichete

5 comentarii

 • Bogdane, ia spune cetatenilor Romaniei pentru ce ai incasat salariul de parlamentar pana in prezent… ce legi au iesit din pixul tau ca pt asta esti platit de catre popor.
  Restul e cancan si ne-am scarbit de el…

  • Liberalii au distrus deja această țară. După ei potopul. Poate să vină la guvernare oricine, ne trebuie 20 de ani de muncă sa reparăm ce au stricat ei.
   Vreau să-l văd pe domnul Sigheartău cu o poză la pompa de benzină, să ne spună cum e cu prețul.

 • Consider critica dl Ivan îndreptățită dacă e să privim factual situația.
  Liberalii ar trebui să ofere exemplul, sunt la guvernare au obligația de a oferi exemplul.

 • Așa băieți și fete, mergeți pe fentă, „jmekerașii” din cele două haznale se înțeleg de minune, vă fură împreună, iar zbierătele au rolul doar de a vă prosti. EXCELENT, asta vor ei să audă, să-i vedeți adversari, în timp ce, fără un dram de adversitate, trag sfori pe sub masă împreună! Asta merită această țară, are exact ceea ce vrea să aibă! Blatul între cele două găști este evident, dar unii le văd în opoziție, super distractiv… Așa vă prostesc de peste 30 de ani. Nu-i bai, mai putem aștepta o sută, poate pe atunci nu vom mai exista ca nație! Stați liniștiți, mă adresez naivilor, gașca domnucului Ivan cel fioros se are de minune cu gașca căcâțului, dar latră pentru a vă induce în eroare, cum o fac de o sumedenie de ani, iar voi puneți botul. Felicitări borfașilor și discernământ acestui popor blestemat! Oare o să-l aibă vreodată??? Lasă că le trece „domnucilor” din ciuma roșie, vin banii din pndl/3, programul de îndestulare a hoților din politică, voi să nu uitați să-i alegeți!

 • „Nu mor caii când vor câinii.” Congresul PNL din 25 septembrie va avea loc cu respectarea riguroasă a tuturor măsurilor legale impuse de valul 4 al pandemiei de COVID-19. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a dat asigurări că organizarea Congresului cu 5.000 de oameni la Romexpo nu se află în pericol. Delegatii care urmează să participe la Congres să fie vaccinate, să prezinte un test PCR sau antigen sau să demonstreze că se află în perioada cuprinsă între 15 – 180 de zile de la confirmarea infectării cu virusul.
  În cazul în care incidența cumulată la 14 zile, la nivelul municipiului București, va fi mai mare de 3/1.000 și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, accesul la Congres se va face doar prin prezentarea și scanarea Codului QR de pe certificatul digital al UE privind COVID-19. Toți cei care intră in sala congresului stau cu mască pe durata lucrarilor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS