Actualitate

S-a stins din viață unul dintre foștii directori ai Liceului Tehnologic ”Grigore Moisil”

A trecut la cele veșnice, la vârsta de 70 de ani, unul dintre foștii directori de şcoli din Bistriţa-Năsăud cu o vastă experienţă managerială.

”Cu adâncă tristețe ne luăm rămas bun de la cel plecat în această dimineață printre îngeri, în lumea dascălilor eterni: dl. director Ioan Rusu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul Liceului Tehnologic ”Grigore Moisil” Bistriţa, al cărui director a fost timp de mulți ani profesorul Ioan Rusu.

Născut în 1951 în judeţul Suceava, în localitatea Dorna Candrenilor, Ioan Rusu a urmat Facultatea de Matematică a Universităţii ”Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi Şcoala Academică Postuniversitară de ”Informatică Aplicată şi Programare”El a fost menţionat în cea de-a şaptea ediţie a Enciclopediei Personalităţilor din România. În palmaresul său poate fi trecută şi etapa în care a predat Matematica în limba franceză în Maroc, obţinând calificativul ”excelent” din partea responsabililor de învăţământ din ţara respectivă, fiind invitat să facă parte şi din grupul de inspecţie la nivel de licee, ceea ce se întâmplă foarte rar cu profesorii străini.

Dumnezeu să-l odihnească!

https://www.facebook.com/grigoremoisil.paginaoficiala/posts/1626084541075480

9 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.