Actualitate Politică

Bogdan Ivan – “Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița: 250 de tineri pentru viitorul județului

”250 de tineri pentru viitorul unui județ: Bistrița-Năsăud! Sunt cei mai mulți tineri candidați într-un județ, din partea oricărui partid, la alegerile locale din 27 septembrie!

“Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița, în clipa în care un profesor are încredere în noi! Cu tineri pregătiți, entuziaști, care știu, își doresc și pot să modernizeze România!

Tinerii nu sunt blazați. Tinerii nu sunt indiferenți. Tinerii se implică! Politica nu este atractivă, însă este singurul remediu prin care democrația poate ”însănătoși” societatea.

Social-democrația este un spirit tânăr, iar tinerii sunt motorul de care are nevoie democrația, politica și administrația. Politica trebuie transformată până la nivelul în care oamenii ajung să se regăseacă într-un partid în care valorile sociale și morale sunt reprezentate în prim-plan. În doctrina în care primează grija față de OM, de problemele și potențialul lui!

În Bistrița-Năsăud, 250 de tineri candidează la alegerile locale din partea PSD, în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Este un reper, iar cetățenii vor ști că noi nu o să ne rătăcim pe drumul spre normalitatea care duce spre progres. Am mare încredere în generația mea, în fiecare dintre colegii mei, în președintele PSD BN Radu Moldovan și în “profesorul nostru”, dl. Vasile Sebastian Dâncu!”, spune președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan, candidat la o funcție de consilier județean din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

17 comentarii

 • În 27 o sa trăiți o mare dezamăgire… O sa aveți același succes pe că l-ați avut la europarlamentare și prezidențiale… Căutați-va de lucru de pe acum.

  • Care sunt tinerii aia de care vorbesti???? Am vazut la tv ca nu stiau sa raspunda la intrebarile reporterului, intrebari simple legate de PSD. Toti erau pe langa dar ei erau prezenti la marele congres al PSD.

 • Toamna și iarna PSD începe la Bistrița! Luați-vă haine groase și bateți pârtia de schi. Începând cu sezonul ăsta, profesorul Răducu va face demonstrații de coborâre. Grijă mare la echipamentul de protecție că zăpada e subțire și pământul înghețat!

  • Ar mai fi ceva: în campaniile electorale, la lipit de afișe,domul a foat lipitor șef. Doar el știe câtă banda adeziva a înghițit si cat lipici a avut pe degete. Apoi..febră musculară de la caratul genții șefului de la Consiliul județean. Drept urmare… domnul lipitor șef de afișe a primit un loc de muncă la Consiliul județean. Un loc de muncă lejera…stres puțin bani relativ ok. Mai târziu…ia ghici a cui soție a ajuns sa lucreze in Consiliul județean?! Eeeexact. Mă rog….amândoi soții au ajuns să ocupe locurile prin concurs public…bla..bla..bla. Bag seama că domnul își recrutează de pe acum viitorii lipitori de afișe și cărători de genți.

 • Cine nu are o meserie si o calificare se inscrie in politica sa candideze la butoiul cu miere. . Este singura sansa de capatuiala intr-o tara furata de partidele politice.Lectia este usor de invatat si are profesori (politruci) bine calificati in meseria de hoti cu brevet.

 • Să fi tînăr nu-i o calitate,nici bătrîn un defect,sunt două stări de fapt .În viață trebuie să demonstrezi prin fapte în mediul privat,acasă ,să faci școala la timp,iar după ce ai făcut ceva pt tine încearcă să faci ceva și pt cei din jur.În rest,lozinci ,afișe,paranghelii și combinații.
  PĂREREA MEA !

 • Tânărul Bogdan Ivan nu-i decât o marionetă scoasă din când in când la rampă să debiteze ineptii pe care „greii” din PSD cu lasitatea care-i caracterizează n-au curajul s-o facă.
  De data asta, după câteva lozinci răsuflate, tânărul Ivan ca orice lingău îsi exprimă marea încredere în președintele PSD BN Radu Moldovan și în “profesorul nostru”, dl. Vasile Sebastian Dâncu”.
  In primul rând, chelnerul Răducu, nu-i un individ pe care să-l dea inteligenta afară din casă: ( Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk)
  De asemenea, oracolul de la Runcu-Salvei- Vasile DÎNCU este si el un PSD-ist sadea cu bunele si mai ales cu relele sale care din anul 2016, pe cand era vicepremier în Guvernul Cioloş, era membru al Academia de Știinţe ale Securităţii Naţionale (ASSN), ai cărei membrii primesc salarii pe viata, asemenea celor ai Academiei Romane:
  (Vezi: http://www.assn.ro/membri/
  Cu o astfel de exemplare, n-ai cum să mobilizezi tinerii .

  • Primul se referă la chelnerul ajuns șef de județ.
   Al doilea la securiștii care trag sfori în România.

  • Care împinge discuția spre următoarea temă.
   Cine controlează politica în România?
   Deciziile sunt rezultatul unei societăți civice active, sau manipulării unor oameni din umbră, cu legături ce duc în fostul regim şi servicii secrete?

   E extrem de pertinentă tema, pentru că e diferența între democrații şi autocrații perene.

 • Badea Vasile Dâncu, dacă ar fi văzut ce face fiul – chefuri cu Dragnea precum și alte matrapazlâcuri alături de cei răi, că așa-i numea eufemistic bătrânul – ar mai fi strigat odată, tare, de la Runcul Salvei ca să se audă până la București: – Ia-mă cu tine, Cristofor Columb!

 • Care sunt tinerii aia de care vorbesti???? Am vazut la tv ca nu stiau sa raspunda la intrebarile reporterului, intrebari simple legate de PSD. Toti erau pe langa dar ei erau prezenti la marele congres al PSD.

 • http://www.nutotei.ro

  Tinerii, o spun spre dezamăgirea lor, sunt nişte mici soldăței maoişti aliniați în careu de maeştrii master of puppets, aka Dl Ivan sau Dâncu.
  Altfel nu îmi explic dragostea lor nemărginită pentru noua culoare albă care le şterge personalitatea şi nici mirese la nunți nu sunt.
  Aminteşte de megaspectacolul lui Victor Ponta de pe un stadion.
  Ăştia visează democrația da..fac pe placul unor Kim Jong Un.
  Până şi „primăvara” e preluată din tematica nord coreeană.
  Nu mă credeți?
  Comparați regia de azi cu cea din trecut.
  https://youtu.be/aTbm_sZ2n-E
  Lipseşte scara, repetiția, batistuțele roşii şi muzica grandioasă.

  Concluzie.
  Tot comunişti ați rămas, dar nu realizați

  O societate democratică e compusă normal din individualități. Iar Individualitățile nu poartă uniforme, nu umblă în careuri şi formații. Se manifestă aşa cum cred ele de cuviință, în libertate.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS