Actualitate

Bordurile scuarurilor de pe Bd. Independenței din Bistrița vor fi înlocuite

Bordurile scuarurilor de pe Bulevardul Independenței din Bistrița vor fi înlocuite, așa cum s-a întâmplat anul trecut pe Bulevardul Republicii.

Totodată, se dorește turnarea unui covor asfaltic nou, însă după realizarea lucrărilor din Master Planul de apă și canalizare.

”Bordurile aferente scuarurilor de pe Bulevardul Independenței vor fi înlocuite cu unele de calitate. Cele noi care au fost montate pe Bulevardul Republicii şi-au dovedit deja utilitatea, ele fiind mai mari și împiedicând ajungerea pământului pe carosabil. Cu alte cuvinte, mai puțin praf și noroi în trafic, un aer mai respirabil pe unul dintre cele mai lungi bulevarde din municipiu! De asemenea, după implementarea Master Planului de apă și canalizare, care cuprinde și Bulevardul Independenței, aici va fi turnat și un nou covor asfaltic”, spune primarul Ioan Turc.

20 comentarii

  • da mai dragule…mare realizare sa inlocuiesti niste borduri. De astfel de proiecte are nevoie Bistrita. proiecte mari de schimbare de borduri, hai sa mai aruncam niste bani…. asta chiar era o prioritate si o mare realizare…………praful din oras domnule primar nu era de la borduri ci de la faptul ca nu se aspira praful din oras, nu se spala doar se muruieste tot orasul!!!! este cred cel mai murdar oras din tara dpudv al prafului!!!! se matura dintr-o parte in alta, se da cu un fel de suflanta care ridica praful in aer si se spala in batie de joc(ploaia isi face mai bine treba oricum) dar daca nu se aspira efectiv praful, daca nu se curata mobilierul urban….degeaba. Spor la borduriada!!! asteptam un tik tok

   16
   2
  • Uite ce supărați sunt ciumatii roșii 😂 dau dislike să pară că lumea nu e de acord

   5
   30
 • praful si noroiul in trafic sunt din cele 2 cauze: -mai avem foarte multe drumuri de pamant fix in centrul orasului
  -basculele iei din zonele de santier pline de noroi pe roti.

  61
 • Stați un pic că dă un pic cu virgulă , Bulevardul Independeței nu trebuia să fie asfaltat pe Linia Verde ? Nici nu am primit bani de la UE sau de la cine o să vrea să ne mai dea banii şi-l reasfatăm din nou.

  80
  3
  • Axa independenței, bld. Republicii, 1 Decembrie, calea Moldovei este DN, nu intra in atribuțiile primăriei. Documentați-vă putin!🫡

   9
   36
  • @ Sorin unu din voi minte ori tu ori primarul, tocmai în acest articol primarul Turc spune că va schimba bordurile pe Bulevardu Indepedenței ( DN 17) şi că va reasfalta strada după ce aceasta va fi spartă din nou.

   47
   2
 • Ca-n filme asemănarea cu persoanele reale nu ştiu dacă este întâmplătoare.
  Săptămâna trecuta a fost o ştire pe BBC că procurori au început o anghetă asupra delapidărilor prin întârzierea lucrărilor din fonduri Europene sunt vizate persoane din Italia, Austria, România şi Slovacia.

  85
  1
 • Primarule nu mai umbla cu minciuna că pe lângă cobinațile finaciare care se putea rezolva prin schimbarea bordurilor bune pe alte străzi motivul real nu este nicidecum acesta, este o miciuna gogonată cu pământul lafel ca minciuna de pe Republici de fapt că motivul real este cã Bălan vrea borduri înalte ca în afară de maşina sa de la casa ilegală ca nu cunva sā se poate urca alte maşinile pe spațiu verde când nu vor mai avea unde sã mai parcheze că altfel face spume la gură. Turcule spune aşa şi te înțelegem şi noi nu mai veni cu gogonate de politruc.

  55
  9
 • Politicianule ştiu că vrei să mă furi au făcuto şi alți înaintea ta însă ce mă enervează cel mai mult la tine este faptul că mă iei de prost.

  46
  6
 • Alo domnul Videanu de Bistrita , lasati bordurile su au nevoie aia care au furat pavaju si de borduri , puneti bancile inapoi pe independentei ca le-ati furat si alea , nu vi rusine sa scoateti bancile si sa tot schimbati la pavaje si bordurii , o sa simtiti la voturi faptele voastre !!!

  18
  6
 • Faceți și trotuar pentru oameni în partea de jos la stația de autobuz la Moisan sunt copii care merg la școală pe marginea drumului și trec mașinile cu viteza pe lângă oameni nu mai zic când plouă ce dezastru este au apărut și cratere în asfalt de la OMW spre Moisan

  12
 • s-a facut….proiectele lui Cretu iata ca sunt bune. Acuma foarte bine ca se chinuie actuala administratie sa le duca la bun sfarsit in ultimele luni de mandat….Acum vrem sa vedem pe hartie si alte proiecte noi, de anvergura ptr oras, sa stim daca s-au atras finantari, etc. nu ca schimbam borduri si anvelopam blocuri, care se fac in orice mandat.vrem proiecte mari ! exista?

  9
  7
 • Actualul primar a inceput vijelios mandatul cu repararea drumului la podul Jelnei. A facut parcare, probail pentru blocul din apropiere ,a reparat drumul pe 50 de metri si ne-a promis ca va face cea mai frumoasa intrare in oras.
  Banuiesc ca inca nu cunoaste orasul, spun asta deoarece intrarea in oras dinspre Jelna, este in varful dealului si nu la baza.
  Asa ca am ramas cu 50 metri de asfalt, un mal reparat si un panou de reclama care te incurca noaptea la condus.
  Trotuare , sosea rerparata , asfalatarea drumurilor de pamant din respectiva zona au intrat la rubrica ,,vom face ” ,ca multe altele.

  12
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.