Actualitate

Buluceală la deschiderea noului magazin Altex din Bistrița (FOTO-VIDEO)

După inaugurarea oficială din ziua precedentă, a avut loc marea deschidere pentru public a noului magazin Altex de pe Calea Moldovei din Bistrița, investiție de 4 milioane de euro. Câteva sute de persoane s-au adunat înainte de 9.00, ora anunțată pentru deschiderea ușilor, ca să profite de sutele de oferte speciale. Altex este cel mai mare retailer electro-IT din România.

deschidere-altex-noi-16 2-deschidere-altex-noi-1 3-deschidere-altex-noi-1 4-deschidere-altex-noi-1


Oamenii s-au așezat la rând încă de la primele ore ale dimineții, în jurul orei 8.00 coada ajungând până în DN 17. Primii au fost vârstnicii, interesați de tigăi și televizoare. Tinerii au căutat mai ales smartphone-uri la prețuri reduse, computere și diverse accesorii aflate în ofertă. Imediat după ce au intrat în magazin, mulți dintre clienți au știut pe ce să pună mâna și s-au așezat imediat la coadă pentru a achita produsele.

Cu ocazia deschiderii noului magazin, Altex și-a așteptat clienţii cu preţuri de Black Friday şi alte oferte speciale la sute de produse electro-IT. Spre exemplu: maşină de spălat Hotpoint, capacitate 7 kg, clasa energetică A+++ şi 5 ani garanţie, la 999,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi; televizor Samsung, cu diagonala de 80 cm şi media player USB, la 799,9 lei; combină frigorifică Samsung No Frost, volum 289 litri şi 5 ani garanţie, la 1.199,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi; aragaz Arctic, 4 arzătoare, safety plus şi 3 ani garanţie, la 699,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi; maşină de tocat carne Myria, putere 600W, la 97,9 lei; smartphone Dual Sim Huawei P9 Lite, la 899,9 lei; laptop Lenovo, cu procesor Intel Core i5 şi 4 GB, la 1.399,9 lei.

5-deschidere-altex-noi-1 6-deschidere-altex-noi-1 7-deschidere-altex-noi-1 8-deschidere-altex-noi-1

Magazinul este al 96-lea din lanțul Altex la nivel național și are peste 18.000 de produse, pe o suprafață desfășurată de 1.500 mp, pe două niveluri. De luni până sâmbătă, magazinul va fi deschis între orele 9.00 și 21.00, iar duminica între 9.00 și 18.00. Clienții beneficiază de o gamă variantă de servicii post-vânzare ce îmbunătăţesc valoarea fiecărei achiziţii: posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service, garanţie extinsă, servicii de creditare.

1-deschidere-altex-noi-1 aglomeratie-deschidere-altex 16-deschidere-altex-noi-16 13-deschidere-altex-noi-16

Construcţia magazinului Altex de pe Calea Moldovei nr. 15 a început în luna aprilie a.c. lângă Penny Market, cu care formează un complex comercial comun. Firma Cometex SRL, care este divizia real-estate a Grupului Altex, a cumpărat terenul dintre magazinul Penny şi Ambient şi a ridicat un magazin în regim P+1, care cuprinde spaţiu comercial Altex (produse electrice, electronice, electrocasnice), locuri de parcare, accese pietonale, spații verzi. Lucrările au fost executate de o firmă din Pitești, SC TBM Innovation Steel SRL.

9-deschidere-altex-noi-1 10-deschidere-altex-noi-1 11-deschidere-altex-noi-1 12-deschidere-altex-noi-1

În magazinul Altex clienţii găsesc numeroase produse din categoriile TV, laptop-uri, tablete, telefoane, electrocasnice mari şi mici, sisteme audio şi jocuri. Altex a deschis în februarie a.c. un magazin în complexul comercial Winmarkt din Bistrița.

AICI OFERTELE MAGAZINULUI ALTEX BISTRIȚA.

7 comentarii

  • Ce rupere de coaie… ce natie de oameni suntem noi romanii!!! Parca asta e primul magazin de produse electronice deschis vreodata in orasul asta mic si european. Sunt produse gratis sau ce??? O gramada de romani de toate dimensiunile stau la coada ca la muzeu sa vada niste produse pe raft si sa primeasca o tigaie gratis (sau mai multe).

  • Asta înseamnă să fi de dreapta. Ai bani, timp, coordonezi afacerea de la distanță cu ajutorul noilor tehnologii, dai din coate să ajungi primul, te descurci ca un adevărat om de dreapta. Nu ca fraierii ăia de muncitori pe salariu minim pe economie care încep programul mult înainte de ora 9:00…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS