Social

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la noul sediu al AJOFM

Absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă au venit într-un număr mare la bursa organizată special pentru ei la noul sediu al Agenței Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Bistrița-Năsăud, Otilia Râpan, au confirmat participarea la bursă 43 de agenți economici dintre cei 96 contactați de instituție. Firmele au oferit 390 de posturi în diferite domenii de la industrie, la comerț, transporturi sau servicii și au fost dispuse să angajeze 27 de absolvenți cu studii superioare, majoritatea ingineri sau contabili.

Pentru cei cu studii medii și școală profesională au fost disponibile 240 de locuri de muncă.

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 2023 au mai fost invitați membrii Consiliului Consultativ al AJOFM, Inspectoratului de Poliție Județean, ai Centrului Militar, Penitenciarului Bistrița, ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, dar și cetățeni ucraineni în evidența AJOFM.

”Număr agenţi economici participanţi la bursă = 43. Număr locuri de muncă oferite = 390. Număr de persoane participante la bursă = 429. Dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, 24 au fost selectate în vederea încadrării ulterioare în muncă”, a anunțat AJOFM.

În evidența AJOFM Bistrița-Năsăud sunt înregistrați 240 de absolvenți promoția 2023. Fiecare absolvent aflat în căutarea unui loc de muncă primește un ajutor de șomaj de 299 de lei/lunar timp de cel mult șase luni.

AJOFM Bistrița-Năsăud s-a mutat vara aceasta pe strada Lalelelor la numărul 3A, unde are un sediu modern.

2 comentarii

  • Salarii minime . Sporuri doar promisiuni care în cele din urmă nu sunt plătite . Aceleași firme care schimba angajații că pe șosete .

    14
    3
  • O bătaie de joc! Rugam pe patronii respectivi încerce. O lună de zile măcar să trăiască și ei pe „salariile” oferite!

    8
    4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS