Politică

Ca la Eurovision. PSD Bistriţa-Năsăud i-a transmis online lui Victor Ponta că îl vrea la Cotroceni (FOTO)

PSD Bistriţa-Năsăud s-a întrunit, vineri, în conferinţă judeţeană extraordinară pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. Secretarul executiv al filialei, primarul din Lechinţa Romeo Florian, a anunţat că 5114 membri PSD din judeţ au votat pentru susţinerea candidaturii premierului, nefiind nicio abţinere şi niciun vot împotrivă.

La conferinţa judeţeană a PSD Bistriţa-Năsăud, organizată în cortul de pe pietonal, au participat 479 de delegaţi dintre cei 495 care au fost trimişi la şedinţă de organizaţiile locale.

„Cred că e o idee foarte bună a colegilor noştri de a organiza un congres online. Simultan, la aceeaşi oră, au loc toate conferinţele judeţene extraordinare ale organizaţiilor PSD din ţară la care participă peste 30.000 de delegaţi ai organizaţiilor de bază. De asemenea, în 20 septembrie, va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti lansarea candidaturii la Preşedinţia României a lui Victor Ponta, într-o zi specială pentru el când va împlini vârsta de 42 de ani. Vom avea ocazia să petrecem alături de el această zi pe Arena Naţională din Bucureşti”, a spus Radu Moldovan.

Preşedintele TSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan, a dat apoi citire Rezoluţiei de susţinere a candidaturii lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României.

„Consiliul Naţional lărgit al PSD consideră că alegerea domnului Victor Ponta în funcţia de preşedinte al României va garanta realizarea unei schimbări autentice în România şi consolidarea reformelor bune întreprinse de Guvern pentru relansarea economică, crearea de noi locuri de muncă, reducerea sărăciei şi a inegalităţilor, precum şi dezvoltarea echilibrată a României şi creşterea nivelului de trai. Consiliul Naţional lărgit al PSD consideră că victoria în alegeri a lui Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv şi omentul începerii unui nou proiect naţional bazat pe valorile autentice ale poporului român. Victor Ponta va fi un preşedinte al tuturor românilor”, a spus Bogdan Ivan. Rezoluţia a fost votată în unanimitate.

Liderul PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a adresat apoi un mesaj delegaţilor la conferinţă.

„Cred că urmează o perioadă complexă, complicată şi grea pentru fiecare dintre noi pentru că alegerea preşedintelui României este unul dintre cele mai importante lucruri care se întâmplă o dată la cinci ani în România. Am văzut, în ultimii ani, ce înseamnă să avem un preşedinte care îşi iubeşte poporul, care să fie mândru de el şi ce înseamnă să avem un preşedinte care face cu totul altceva decât v-am spus. Avem, în momentul de faţă, o misiune importantă fiecare dintre noi după puterile, ştiinţa şi voinţa noastră. Să stăm de vorbă cu cât mai mulţi dintre conjudeţenii noştri, să le explicăm că este extrem de important ca, după 16 noiembrie, să avem un preşedinte care ne uneşte şi nu ne dezbină, un preşedinte care să vorbească frumos despre România şi despre români şi care nu le cere să plece din ţară. Avem nevoie de un preşedinte care să asigure stabilitate, să îndrume poporul român spre solidaritate şi unitate. Cred că avem nevoie de un preşedinte care să fie pregătit să îmbrace această haină, nu de unul care să se specializeze la locul de muncă pentru ca România să mai aibă sacrificaţi câţiva ani ca să ajungă acolo unde îi e locul. Poporul român e mult mai informat decât în urmă cu 10 ani, iar exemplele pozitive care stau în dreptul candidatului Victor Ponta sunt cele mai grăitoare dovezi care pot fi prezentate în faţa electoratului, de la pregătirea lui, de la experienţa lui, de la dovezile pe care le-a arătat în ultimii doi ani vizavi de modul în care înţelege să conducă un stat şi să respecte cetăţenii unui stat şi mai ales a modului în care se bate pentru ca statului român să-i fie recunoscut locul pe care îl merită. Şi avem exemplul comisarului român Corina Creţu”, a spus Radu Moldovan.

Liderul PSD Bistriţa-Năsăud a mai dat şi alte exemple de succese ale premierului privind relaţiile internaţionale ale României cu China.

La rândul lui, primarul Ovidiu Creţu, a reamintit momentul în care organizaţia Bistriţa-Năsăud i-a cerut, acum trei ani, lui Victor Ponta să candideze la şefia partidului.

„Am pierdut în mod umilitor alegerile prezidenţiale din 2009. Victor Ponta, care venise la Bistriţa din partea Biroului Naţional al PSD să supravegheze alegerile, a plecat de la Bistriţa cu misiunea de a se înscrie în cursa pentru preşedinţia partidului. Am crezut că Victor Ponta este, la vremea aceea,  cel care poate prelua conducerea partidului pentru a-l duce la conducerea României. Asta ne-am dorit, o conducere social-democrată a ţării. Nu ne-am imaginat atunci că preşedintele nostru va ajunge prim-ministru şi că, în mai puţin de trei ani, îşi va depune candidatura pentru Preşedinţia România. Aceste lucruri s-au succedat datorită faptului că omul Victor Ponta are calităţi excepţionale. Aceasta este cauza pentru care a ajuns nu numai preşedinte al partidului, ci un premier de succes care stăpâneşte o ţară: economic, cultural, sănătate şi toate celelalte, un prim-ministru care a ştiut să-şi clădească drum astfel încât să fie de departe preferatul pentru a ajunge preşedinte al ţării. Nu cred că se îndoieşte cineva de aici, e vorba şi de cei de afară sau de cei de pe cealaltă parte a baricadei, că Victor ponta are calităţi de prezidenţiabil, doar că nu o să spună niciodată nici să-i pici cu ceară, este normal. Noi însă va trebui să spunem, avem datoria, fiindcă suntem judeţul din care a plecat viitorul preşedinte al României. Să nu uităm lucrul acesta şi să ne angajăm pentru acest efort. Este extrem de important ca România să intre pe nişte mâini puternice şi pricepute. Avem şansa să facem o ţară frumoasă şi ea este la două luni distanţă. Odată cu câştigarea alegerilor de către Victor Ponta, lucrurile se vor rezolva într-o bună măsură. Eu cred că Victor Ponta va fi preşedintele României în următorii 10 ani şi cred că noi şi cei care vin după noi vom avea o viaţă mai bună şi mai liniştită, mai civilizată şi mai europeană. Ce trebuie să facem? Să devenim militanţi şi activişti politici pentru această perioadă”, a spus Ovidiu Creţu.

După aceste discursuri, a urmat transmisia live a congresului PSD cu toată conducerea partidului la Alba Iulia, iar preşedintele Radu Moldovan a anunţat, ca la Eurovision, că Bistriţa-Năsăud e trup şi suflet alături de Victor Ponta în cursa sa spre Cotroceni.

PSD eurovision 2 PSD eurovision 3 PSD eurovision 4 PSD eurovision 5 PSD eurovision 6 PSD eurovision 7 PSD eurovision 8 PSD eurovision 9 PSD eurovision 10 PSD eurovision 11 PSD eurovision 12 PSD eurovision 13

6 comentarii

  • Da,desigur si d-na inspector face politica…..Asa pur si simplu ne sfideaza!Politica la loc de cinste in invatamant:in scoli,gradinite……Se poarta!!! Niste comunisti !!!!

  • Într-o vie şi deplină umanitate, participanţii la Eurovision-ul PSD-ului va adreseaza dvs., mult stimate şi iubite tovarăşe Poanta,erou intre eroii neamului,strateg neintrecut,poet deplin,doctor in stiinte, cele mai calde sentimente de aleasă dragoste şi neţărmurit respect, satisfacţia deplină şi întreaga recunoştinţă pentru strălucita activitate politică, revoluţionară şi patriotică pe care o desfăşuraţi, asigu­rân­du-vă că vom face totul pentru dezvoltarea ştiinţei, culturii şi artei, astfel ca aspiraţiile noastre să-şi găsească o minunată împlinire în ampla operă de edificare a celei mai drepte şi demne orânduiri -totalitarismull, visul de aur al omenirii.

  • Coco,am realizat demult si sunt convinsa de aceasta de doi ani si ceva.Am mai spus-o si o spun si ma tot minunez!Acum insa sunt siderata de ceea ce se intampla in invatamantul bistritean !!!!Personaje care sunt instare si se preteaza la orice numai sa serveasca interesele de partid,partid care le-a dat functii fara sa aiba merite deosebite!!
    Fac parada pe la conferinte si intalniri de partid,il slavesc pe Ponta, fara sa le fie jena(parca daca prestai in inv. NU aveai voie sa te afisezi asa alaturi de politicieni.)
    Dar ce vorbesc…acum orice se poate….RUSINE !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS