Social

Cabinetele veterinare, asaltate de cei care abandonează animale, schimbă foaia

Doi pui de pisică au fost abandonați marți seara în fața unui cabinet veterinar din Bistrița, care se confruntă des cu astfel de situații. Grație înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, cele două tinere care au lăsat pisoii riscă să fie amendate cu sume între 1000 și 3000 de lei de Poliția Animalelor.

”În seara aceasta au fost abandonați doi pui de pisică, lihniți de foame, mici și murdari, într-o cutie de carton, pe treptele cabinetului. Cele două tinere sunt așteptate în timpul programului pentru a prelua animalele și a deveni din abandonatori, salvatori. În caz contrar, filmările vor ajunge la Poliția Animalelor”, au atras atenția veterinarii.

Numai anul acesta, peste 50 de animale au fost abandonate în fața cabinetului sau în alte locuri asociate acestuia, situație de neînțeles având în vedere că aici se fac sterilizări gratuite.


”Facem de 10 ani sterilizări gratuite. Totuși, nu ar fi mai ușor să vă aduceți animalele la sterilizat decât să ne lăsați cadou, la ușă, puii rezultați din monta nedorită? Avem pacienți internați cu boli infecto-contagioase, iar asta înseamnă că sunt șanse enorme că acești micuți să contacteze de asemene aceleași boli grave. Ei, mititeii n-au nici o vină, însă lucrurile nu vor rămâne așa. Vom începe să reclamam fiecare astfel de cadou, Poliției Animalelor. Toate zonele se află sub supraveghere video”, anunță cabinetul.

Etichete

5 comentarii

 • Am inebunit copiiii mor de foame famili vai mama lor iar noi dai cu politia animalelor,alta bresla de bugetari am citit ca o sa le puna camera si la caini ciobanesti de la stane iar care ataca ursul sau lupul sa fie eliminati pai nici la casa de nebuni nu se gandeste asa.

  14
  55
  • Dacă ai nevoie de bani muncești. Nu ești superior nimănui, dimpotrivă. Abuzați de ființe nevinovate. Și mergeți duminica la biserica? Ceva nu se leagă. Compasiunea, iertarea, sunt de negăsit. Asa este romanul? Nu va antrenați în agresivitate și răutate.

   29
   2
  • Asa-i. Cei care se sinchiseau pana acum sa duca pana la veterinari aceste animale, o sa le lase unde le gasesc sau o sa le abandoneze pe unde apuca, pentru ca nu o sa vrea sa ramana cu ele pe cap.
   Mai bine faceti un loc in care sa se poata preda anonim aceste animalute decat sa amenintati cu politia pe cei care mai au un gram de suflet si incearca sa faca ceva in situatii delicate.

   37
   2
 • Dacă legea ar fi respectată,aplicată atunci alta ar fi situația. Dar Poliția nu se sinchisește de aplicarea legilor ci de alte prostii

  15
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS