Actualitate Recomandări

Călin Stan, despre alegerile pentru Biroul Local USR PLUS Bistrița

”Ieri, 27 iunie, au avut loc alegerile pentru noul Birou Local al USR PLUS Bistrița. Din totalul de 587 de membri, au avut drept de vot 439 (256 Ex-USR și 183 Ex-Plus). Din cei 439 de membri s-au prezentat la vot 275 (152 membri Ex-USR și 123 membri Ex-Plus). Pentru funcția de președinte al filialei USR a municipiului Bistrița au candidat domnii Nicolae Pavelean (consilier municipal), respectiv domnul Alin Dolha. De asemenea, pentru Biroul Local al USR Bistrița au fost alți 33 de candidați, precum și un număr de 175 de candidați pentru conferința filialei județene. Momentan ne aflăm în plin proces de numărare și stabilire a câștigătorilor atât pentru funcția de președinte cât și pentru componența viitorului Birou Local al USR Bistrița”, spune viceprimarul Bistriței Călin Stan, președinte USR Bistrița-Năsăud, pe pagina sa de Facebook:

”Ca în orice proces electoral, fie el și intern, alegerile filialei USR Bistrița au beneficiat de o comisie electorală din care a făcut parte și doamna Ani Bob (membru ex-PLUS). Curioasă această alegere a stimatei doamne Bob, fost prefect a județului Bistrița-Năsăud, numit în timpul guvernării Ponta și a ”glorioasei alianțe” (USL-PSD+PNL). La toate acestea dacă adăugăm și faptul că doamna Bob a făcut parte și din ALDE BN și este actualmente șefă la AJPIS Bistrița. Cunoaștem faptul că nu de puține ori USR Bistrița și USR Bistrița-Năsăud a fost atacată cu tot felul de șicane, dar ne declarăm uimiți de ce pot să facă unii oameni pentru a rămâne în anumite funcții cheie… Noi ca partid tânăr trebuie să fim mult mai atenți și să ne eliberăm de relicvele trecutului și de posibili oportuniști care să ne creeze prejudicii de imagine. În încheiere, doresc mult succes viitorului președinte al USR Bistrița, indiferent care ar fi acesta, cât și noilor colegi al proaspătului Birou Local. Revenim cu rezultatul final al votului”.

3 comentarii

  • Pai Radu crezi ca doarme??? Pe pmp ii are în buzunar, cu PNL ce sa mai vorbim – el e șef și acolo!!! Voi erați razvlatitii nesubjugati…. Dar
    … O sa vezi rezultatele, nici nu contează care sunt – sunt ale lui… Ale PSD ului!!!

    • Viceprimarul Bistritei? Imi cer scuze. A audit cineva de viceprimarul asta pana acuma?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.