Actualitate

Gloria 2018 întâlnește campioana CSM București în primul tur al Cupei României

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care a terminat sezonul trecut pe locul 7, va întâlni campioana CSM București în faza I a Cupei României, competiție care se va desfășura în sistem turneu.

Tragerea la sorti s-a efectuat în cadrul Comisiei tehnico-metodice a Federației Române de Handbal, subcomisia senioare, desfășurată sub formă de videoconferință.

Turul I al Cupei României la handbal feminin corespunde fazei optimilor de finală.

Meciul Gloriei cu CSM București va avea loc în 24 august.

Câștigătoarea se va califica în sferturile de finală, unde va juca în 25 august împotriva învingătoarei din partida Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila.

Final Four-ul este programat în 28 și 29 august, locația nefiind încă anunțată.

Gloria 2018 are un nou antrenor, pe danezul Kim Rasmussen, câștigător al Ligii Campionilor cu CSM București în urmă cu cinci ani, și a adus o serie de jucătoare de marcă (Valentina Salamaka, Alexandrina Barbosa, Meike Schmelzer, Laura Moisă, Jovana Kovacevici, Ana Maria Iuganu, Sonia Seraficeanu, Diana Lazăr), despărțindu-se de altele (Dziyana Ilyina, Mariana Costa, Raluca Băcăoanu, Natallia Vasileuskaya, Andreea Tetean, Andra Moroianu).

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/947400985820514

1 comentariu

  • Daca echipa se va omogeniza pana la meci exista sanse de calificare. CSM , fara Neagu , fara Pintea , fara Cvijic si Dedu , fara Carmen Martin si Moisa pare putin mai slaba decat in sezonul trecut. Nu cred ca CSM este favorita certa. Va depinde mult de strategia si tactica promovate de noul antrenor. Regret absenta Dzianei Ilina si a lui Zoqbi. Cu acestea doua si cu toate fetele aduse as fi pariat pe victoria Gloriei. Vom vedea ce va fi in stare sa faca noul antrenor intr-o luna si jumatate. Dupa parerea mea ar mai trebui o portarita buna , un pivot si un conducator de joc. Sper sa ma aflu in sala (in 12.07. 2021) la prezentarea echipei. Succes!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS