Actualitate

Călin Stan: Sărbătorim diferit, dar simțim la fel de puternic semnificația Paștelui

”Sărbătorile pascale aduc bucuria sufletească, chiar dacă suntem despărțiți unii de ceilalți.

Sărbătorim diferit, dar simțim la fel de puternic semnificația Paștelui!

Sperăm ca aceste zile să aducă tuturor liniștea în suflete și zâmbetul pe buze.

Sărbători fericite și binecuvântate #acasă!”

Călin Stan

Președinte USR Bistrița

4 comentarii

  • Bravo Calin!!!!
    Cam scurt mesajul… sti vorba aia… mana intinsa fara a spune o poveste nu primeste nimic!!!
    Eu personal inca nu stiu cum arati… e important si asta… ti-am mai zis…fa si tu o conferinta de presa online!!!! Investesti intr-o camera buna si stai acasa cu biblioteca pe fundal… nu conteaza! E bun si cosul de nuiele, dar trebuie sa stie lumea si cum arati!
    Uite, de ex EU… este a 2-a oara cand te laud si nu stiu cum arati si nu am avut curiozitatea sa dau un search pe google! Poate din comoditate sau nu stiu de ce! Banuiesc ca in situatia mea sunt o gramada!!!! Poate peste 80%! Sti cine te cauta? Dusmanii sau cei care vor sa gaseasca ceva compromitator despre tine!!!! Nu-i lasa sa scormoneasca – ofera-le tu tot ce vrei ti sa afle! Oricum o sa te caute si-n chiloti!!!

  • O conferinta de presa in cate sa-ti prezinti programul pt Bistrita facand referire la situatia actuala! Lauda politistii, medicii, asistentele, pompieri, armata (si astia voteaza si nimeni nu se poate atinge de ei!) compatimeste avocatii… si alte profesii liberale care nu mai au de lucru! Baga-i in seama si pe muncitorii din fabrici si chiar si pe bugetari! Lauda-i, compatimeste-i… ofera-le speranta! Agricultori, profesori, securisti, judecatori… pensionari! Refera-te la toata lumea si o sa vezi ca O sa cresti in sondaje! Tu pleci de la 16%… banuiesc ca esti tanar (adica necompromis politic!) presa o sa te preia si o sa te promoveze gratuit (si presa vrea sa scape de ciumele astea!!!!) Trebuie doar sa di mai vizibil si putin mai bagaret! Nu trebuie sa ataci pe nimeni! Ttrebuie doar sa cresti… cu siguranta obti 10-12%… stiu ca nu e de ajuns si cu sistemul asta dintr-un singur tur castiga niculae! Dar …. nu se stie niciodata! Daca lumea te place si pe langa scorul partidului tu contribui cu dublu… risti sa castigi!!!!!!

  • Draga USR Bistrita fa tot ce poti sa intri in constiinta cetatenilor orasului.Trebuie sa scapam de toti coruptii si demagogii.Alegatorii doresc fete noi .oameni tineri devotati urbei.Nu promiteti ceea ce nu puteti face,dar faceti tot ca acest oras sa se dezvolte pentru cetateni si numai ptr ei.Sunt multi care va asteapta ,dar trebuie sa va faceti vazuti!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.