Actualitate

Stelian Dolha a împlinit 50 de ani în prima zi a de Paști. Mesajul prefectului

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a împlinit vârsta de 50 de ani duminică 19 aprilie, în prima zi de Paști.

Pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului, i s-a transmis un mesaj aniversar:

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2665251446937662

Prefectul Stelian Dolha a transmis următorul mesaj: ”Trăirea unor zile sacre, atât de importante pentru lumea creștină, în condiții de distanțare socială, este ceva neobișnuit. Dar poate fi un bun prilej de contemplare, de profunzime, care să ne ajute să ne reevaluăm prioritățile. Un răgaz de liniște în care putem să ne încărcăm spiritual, iar apoi să ne unim forțele, mai puternici. Distanțarea socială temporară, nu înseamnă abandon, nu înseamnă pedeapsă, ci doar un timp limitat pentru a fi în siguranță și pentru a ne reseta. În schimb, este o puternică lecție despre noi, despre ceilalți, din care cu toții trebuie să învățăm. Acum, sărbătoarea de Paște vine să își accentueze parcă mult mai evident însemnătatea. Ne oferă o liniște aparte pentru a gândi, pentru a simți și în același timp o mângâiere de lumină caldă, necesară curajului de a continua, de a lupta. Întotdeauna, dar cu precădere la greu, trebuie să fim uniți și să avem conștiința împlinită că facem, cu bună credință, tot ce depinde de noi. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele și gândurile bune transmise astăzi! Totul va fi bine!”.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2666172903512183

El a făcut urări de Paști: ”Învierea Domnului ne găsește anul acesta acasă, cu lumina credinței în suflet și cu mângâierea că cei dragi pot fi aproape de noi chiar și de la distanță. Sărbătoarea Paștelui în vremuri de cumpănă ne învață că iubirea și speranța se înalță la cer și din casele noastre, că pâinea sfințită și urarea ”Hristos a Înviat!” ne înseninează sufletul și în căminul nostru. Ne învață să-i protejăm pe cei pe care-i iubim și pe toți semenii noștri! Lumina Învierii să vă sădească în suflete iubire, compasiune și convingerea că vor veni vremuri în care vom sărbători din nou alături de cei dragi! Paște binecuvîntat!”.

18 comentarii

 • Golanii sunt golani si in ziua de Pasti ! Cei care dau minusuri nici Covidul nu-i sperie , si prin izolare devin si mai toxici. Sa Traiti d-le Prefect !

 • Hristos a inviat!Daca bunul Dzeu v-a facut aceasta favoare sa va nasteti in sfanta zi a rezidirii lumii,noi , cu smerenie il rugam sa va dea forta ca in aceste zile grele sa faceti tot ce se poate pt ocrotirea tuturor celor incercati si sa ajungem zilele in care sa ne felicitam ca fiecare am fost alaturi de Dvs in aceasta lupta grea..La multi ani!

 • Sa dai minus cand uneipersoane i se spune la multi ani de ziua de nastere nici nu pot cataloga cum se spune.
  Si aici este rautate politica.
  Rusine sa va fie .

 • Comunistii nu le au cu bunul simt ! Ataca si pe vreme de COVID . Ei nu au primit educatia de acasa ci de la partid unde au invatat sa isi manifeste ura (dand minusuri) de data asta. Minus la BUNA CRESTERE tovarasi ! Sunteti JALNICI pana si de Sfintele PASTI ! Ai impresia ca traim in Belarus cu asemenea comportament . La buna vedere ! Sa traiti Domn Prefect !

 • Ce inseamna sa fi marlan, prost crescut, lipsit de cultura si mai ales de bun simt. Asta este electoratul PSD-ului si nici odata, cat timp va exista acest parid de sorginte comunista, clonat in 22 dec. 1989 in sediul C.C si cu asemenea membrii si simpatizanti, in tara nu va fi liniste, intelegere si pace si nu va exista nici un progres. Pana si bulgarii si albanejii au luat-o inaintea noastra, nu mai vorbesc de celelalte tari est europene. Totul depinde de om, de calitatea lui si in final Omul sfinteste locul.

 • Asistati, si slugi de partid care un singur lucru au de facut. Sa improaste venin cu orice ocazie. Chiar si una ca aceasta in care lumea civilizata aduce o urare unui seaman care isi sarbatoreste ziua de nastere , Rusine sustinatorilor ciumei rosii !

 • Mai deunazi dl prefect se plimba prin piata agroalimentara si statea de vorba si facea poze cu samsarii de produse agricole pe care reporterul ii numea ,,producatori,, A verificat institutia prefectului cine are dovada de producator ,,pe bune ,, si face productie,si cine o are de la vreo primarie ,,pe fals,,? La multi ani dl Dolha.

 • Pana si sotul pesedistei camelia Tabara domul director Nutu Tabara a incasat minusuri de la colegii sotiei sale care sunt de serviciu si de Pasti . Rusine pesedisti !

 • Alegeti psd-ul vedeti ce oameni adevarati sunt.
  Glumeam, niste n…i care dau minusuri la un articol in care este vb de ziua de nastere si nu de alegeri si politica.
  Niste j–-i .
  La multi ani d-le prefect.

 • J.i alaturi de clanurile interlope, asta sunteti toti care ati bifat cu minusuri niste felicitari adresate Prefectului de cetatenii normali ai acestui oras. La Multi ani domnului Stelian Dolha .

 • Niste covizi acesti indivizi care au bifat minusuri pe acest articol. Sa va fie botul gros si partidul vostru la cosul de gunoi. ….dementilor !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.