Actualitate

Camelia Tabără despre întrunirile pe care nu au voie să le găzduiască şcolile

Inspectorul şcolar general Camelia Tabără le-a atras atenţia directorilor de şcoli din Bistriţa-Năsăud că, în unităţile de învăţământ, sunt interzise orice fel de întruniri religioase sau politice atât în timpul programului, cât şi în afara lui.

„Vă atenţionez încă o dată, în spaţiile şcolare, nici după-amiaza şi nici sâmbăta, nici duminica, nu au loc în niciun fel întruniri politice sau religioase. Spaţiile sunt puse la dispoziţia copiilor pentru activităţi şcolare şi extraşcolare”, a spus inspectorul şcolar general la ultima şedinţă cu directorii.


Potrivit unui document postat pe site-ul ISJ Bistriţa-Năsăud, în anul şcolar trecut, 31.127 de elevi ortodocşi au optat pentru a studia religia în şcoală, 470 de greco-catolici, 219 de romano-catolici, 847 de reformaţi şi 4186 de elevi neoprotestanţi. Aceste ore, deşi sunt opţionale, fac parte din trunchiul comun şi nu se consideră a fi întruniri cu caracter religios.

3 comentarii

  • sunt scoli in judet unde se face numai politica,
    acuma s-au organizat secti de votare in scoli ca sa-si aleaga pe unicul candidat la presedentia PSD pe Dragnea si tovarasa Tabara stie acest lucru.

    • tovarasa tabara este o pesedista perversa! si foloseste institutia pe care o conduce pentru a pesederiza scoala, profesorii, elevii, parintii!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS