Actualitate

Campanie de ecologizare a spațiilor verzi din Bistrița. ”Acțiune binevenită”

Primăria Bistrița și voluntarii SVSU derulează în această perioadă premergătoare sărbătorilor pascale o campanie de ecologizare a tuturor spațiilor verzi din oraș.

”Având în vedere faptul că este primăvară și vremea este splendidă, împreună cu voluntarii SVSU derulăm o campanie de ecologizare a spațiilor verzi, de la Unirea și până la Viișoara, și mă refer la tot ce există spațiu verde în municipiul Bistrița. Cred că este o acțiune binevenită, ținând cont că bistrițenii sunt atenți la ceea ce reprezintă spațiile verzi pentru oraș și țin să-i felicit pe toți cei care au grijă de zonele verzi din fața caselor, din fața blocurilor. Unii spun că un primar nu trebuie să facă așa ceva, că nu se cuvine să ia mizerii de pe jos, că trebuie să fie mereu îmbrăcat la ținută, dar eu nu cred că este corect acest lucru, eu cred că puterea exemplului este cea mai elocventă și mai convingătoare întotdeauna. De aceea, dragi locuitori ai Bistriței, să avem grijă de spațiile verzi, haideți să facem în așa fel încât Sfintele Paște să găsească orașul cât mai curat”, spune primarul Ioan Turc.

7 comentarii

 • Cand dați amenzi celor care folosesc spatiile verzi drept cosuri de gunoi? Puteti face 1956 de actiuni de ecologizare, degeaba le faceti daca nu veniti cu masuri coercitive impotriva ipochimenilor care murdaresc natura. Unul arunca, doi strang dupa el. Sau faceti aceste actiuni in scop pur electoral si atunci se explica toata treaba. Nu sunteti alesi in asemenea functii pentru a face actiuni de ecologizare. Sunteti alesi pentru a gasi solutii la problemele stringente cu care se confrunta comunitatea. Alianta PSD-PNL reprezinta cea mai puternica forta politica a tarii la momentul actual, de ce nu urgentati realizarea noii variante ocolitoare a municipiului (dvs., Raducu, Ivan Gruia, Suciu, Dîncu, Sighiartau etc). De ce? Aveti toata puterea in maini. Ce va opreste? Am vazut ca CJ Suceava a incheiat un parteneriat cu CNAIR si Ministerul Transporturilor pentru accelerarea construirii centurii Humorului, iar pana la inceputul lui 2029 va fi data in folosinta. 11 kilometri la profil de autostrada. Politicienii bistriteni dorm pe ei, condamnând astfel mun. Bistrita si judetul la subdezvoltare cronica.

  31
  2
  • 11 km până în 2029…wow, ăsta da ritm accelerat. Noroc cu acest parteneriat, că altfel….

   12
   2
 • Ce nu face politicianul pentru voturi. Dacă le-ar face radiografii la coloana vertebrală ar vedea că sunt o minune a medicinii… oameni fără coloană vertebrală! Asta până după alegeri.. Eu unul am o mare repulsie..

  17
  1
 • „Voluntarii” SVSU sunt o minciună, o falsificare și o insultă pe care administrația o aduce adevăraților voluntari. Idea însăși de voluntariat este depreciată și dusă în derizoriu, activitatea adevăraților voluntari este relativizată desconsiderată și depreciată atâta timp cât Primaria promovează ca voluntariat activitatea unor angajați full-time. „Voluntarii” primăriei sunt angajați (pe pile) cu carte de muncă la primărie și sunt foarte utili în campania electorală. Nicio legătură cu definiția voluntariatului din dicționar care este „activitate desfășurată în folosul altor persoane sau al societății fără a urmări un câștig material.” Minciună instituționalizată!

  14
 • S-a trezit tovarășul Turc,ce nu face săracul pentru niște voturi. Se termină alegerile,se termină și curățenia. Cu pasajul subteran din Decebal ce facem? La următoarele alegeri. Coșuri de gunoi,pe noua axă când se pun?

  8
  0
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.