Actualitate Recomandări

Campanii de vaccinare la Slătinița, Sărata, Ghinda, dar și în comuna Lechința

În week-end, în trei dintre localitățile componente ale municipiului Bistrița – Slătinița, Sărata și Ghinda – va avea loc o campanie de vaccinare împotriva Covid-19.

Campania se va desfășura vineri 21 mai la Slătinița, sâmbătă 22 mai la Sărata și duminică 23 mai la Ghinda.

Cei care doresc să se vaccineze cu serul Pfizer o pot face în intervalul orar 11.00 – 17.00, în centrul localității, fără a fi necesară o programare prealabilă, anunță municipalitatea.

După 21 de zile, va fi organizată și campania de vaccinare cu a doua doză (rapelul).

Vaccinarea în mediul rural, mai accesibilă

Campania de vaccinare anti Covid-19 de la nivelul județului Bistrița-Năsăud se extinde, fiind organizată o acțiune în comuna Lechința, sâmbătă 22 mai, în Căminul Cultural. Imunizarea va fi realizată de către o echipă mobilă de la Spitalul Militar Cluj, care va administra serul Moderna, informează Instituția Prefectului.

În pregătirea activității de vaccinare din Lechința s-a realizat o listă nominală cu persoanele din această zonă care doresc imunizarea, printre care se numără și câțiva locuitori ai unității administrativ-teritoriale Matei. Toți cei care doresc să se imunizeze în această campanie sunt bineveniți, chiar dacă nu sunt înscriși în listele întocmite în prealabil.

”Această campanie aduce posibilitatea imunizării mai aproape de mediul rural, preponderent la noi în județ. Mă bucură deschiderea primarului, ca organizator, dar și a locuitorilor din această zonă care aleg să se vaccineze. În aceeași ordine de idei, instituțional, am pregătit împreună cu primăriile din Bistrița-Năsăud o situație a persoanelor din alte comune care doresc să se vaccineze, situație care va sta la baza organizării și a altor campanii de vaccinare cu echipa mobilă în zonele rurale”, transmite prefectul Stelian Dolha.

Faza de rapel se va realiza la 28 de zile de la administrarea primei doze.

Reamintim că duminică 23 mai, la Sângeorz-Băi va fi organizat un centru de vaccinare drive-through, cu serul Johnson & Johnson (doză unică).

3 comentarii

  • Mă bucur ca s-a gândit Dl. Primar și la noi! Ii așteptăm cu drag pe cei de la SVSU! Multă sănătate și să scăpăm odată de pandemia asta mizerabila!

    • pt a scapa de pandemia asta trebuie antidepresive si antipshiotice…sunt specialisti buni pe Somesului

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS