Actualitate

Canalizarea la Bistriţa, în ultimul hal. Subsolurile blocurilor afectate, plin de insecte

„Canalizarea oraşului Bistriţa arată jalnic. Nici nu face faţă debitului de apă din momentul în care e câte o ploaie mai mare. Asta afectează şi subsolurile blocurilor. Cel puţin 90% dintre blocurile din oraş au probleme din cauza canalizării care este în ultimul hal”, a atras atenţia consilierul municipal PNL Mioara Seica Gaga la ultima şedinţă a legislativului local.

Tot ea a fost cea care i-a semnata primarului Ovidiu Creţu că unele locuri de joacă nu sunt întreţinute de administraţia locală: „Cum e cel din spatele străzii 1 Mai. Atât în exterior, cât şi în interior, e plin de pălămizi, de urzici de peste un metru, băncile arată cum arată, ca să nu mai vorbim de un amărât de tobogan uzat pe care copilaşii nici măcar nu îl mai pot folosi. Chiar vă rog să vedeţi cum poate arăta un loc în care oamenii trebuie să îşi ducă la joacă copilaşii. Cred că e importantă viaţa şi siguranţa copiilor. Cetăţenii au multe alte probleme în oraş. Nu se hrănesc doar cu petreceri, cu zilele Bistriţei prelungite”.


Primarul Ovidiu Creţu şi-a notat adresa locului de joacă, dar nu a scos un cuvânt despre canalizare.

„Am reţinut problema spaţiului de pe 1 Mai. Sunt 68 de spaţii care au fost reabilitate, unele cu cauciuc, nu toate. Nu se pot face toate în trei zile, ci cum spunea un celebru personaj politic „pas cu pas”. Mă bucur că cetăţenii se hrănesc şi cu altceva nu doar cu petreceri”, a răspuns, ironic, primarul.

În ce priveşte canalizarea este de notorietate faptul că ea nu face faţă în zonele unde se scurge apa de pe dealuri, o altă stradă cu probleme fiind Dogarilor unde s-a lucrat toată vara.

Tot legat de canalizare, consilierul local Doru Mârza de la PER a întrebat dacă s-a făcut anul acesta dezinsecţie şi deratizare în oraş: „Cel puţin în zona Decebal, unde locuiesc, nu s-a făcut dezinsecţie şi deratizare, dar aş vrea să ştiu situaţia din tot oraşul”.

Primarul Ovidiu Creţu a răspuns: „Sunt aproape de finalizare a primei runde de dezinsecţie. În urmă cu două luni eram la 50%. Acest lucru se reia acolo unde apar probleme. Nu am datele exacte, dar cer DSP să-mi aducă situaţia”.

3 comentarii

  • taranul sef nu are datele exacte pentru ca e un incompetent fudul.
    si e obisnuit cu mocirla si tântarii ca doar printre ele a copilarit, încaltat cu cizmele de guma cu 5 numere mai mari ale lu’ tac’su.
    îl doare-n dos de oras atâta timp cât mai gaseste „activitati” si „proiecte” aducatoare de comisioane la partid.

  • Dezinsectia se face in bataie de joc…o venit aia cu plicurile pt rozatoare și o aruncat unu de la intrare fix în scarba…si duși o fost.Poi cum sa nu fie goange si șobolani cand pe ei lucru cel mai important e sa puna pe ușa ca vezi Doamne o fost cu dezinsectia și deratizarea, asta inseamna lucru românesc de mantuială.p
    Propun să fie închiși o noapte in beciuri să vadă ce comori ascund…..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS