Actualitate

Tinerii specialiști din sănătate, în casă nouă până de sărbători

”Blocul ANL pentru tinerii medici va fi gata în toamna acestui an, sper ca în cel mai scurt timp să deschidem perioada de depunere a solicitărilor pentru locuințele angajaților din sistemul de sănătate. Sunt convins că la final de toamnă – început de iarnă oamenii se pot muta, eu sper undeva la sfârșitul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie pentru ca oamenii să se poată aranja înainte de sărbători”, a declarat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Conform proiectului ”Construire de locuinţe destinate închirierii pentru tineri specialişti din sănătate, str. Prundului 16D”, la Bistrița se va construi prin ANL un ansamblu de locuințe cu regim de înălţime P+2E+M format din două corpuri de clădire a câte 24 de apartamente cu 1 și 2 camere, pentru care se vor realiza parcări exterioare și se va amenaja un loc de joacă pentru copii. Fiecare corp de clădire va avea minim 15 apartamente cu 2 camere și maxim 9 cu o cameră.

Constructor este firma bistrițeană Record SRL, care a câștigat licitația cu suma de 3 milioane lei (650.000 euro).

3 comentarii

 • Nu este corect ca statul sa faca locuinte doar pentru tinerii care sunt medici. Ceilalti tineri de ce sunt dati uitarii??? Ceilalti nu sunt importanti???? Trebuie sa fi specialist in sanatate ca statul sa te bage in seama??? Atunci noi ceilalti nu mai platim taxe si impozite la stat. Vom merge in alte tari care stiu sa ne aprecieze si sa ramana raducu cu afacerile lui cu sanatatea.

  • ASTEPT CINCI ANI CAND VA FI O LIPSA DE NECALIFICATI SI ETC…
   SE VOR FACE BLOCURI PENTRU SALAHORI…
   BLOCUL ELECTRICIENILOR

   BLOCUL PESEDISTILOR…
   BLOCUL LENESILOR…
   BLOCUL GAZATILOR…
   BLOCUL CELOR DE LA REZIT…
   SI BLOCUL …MW…ISTILOR DE LA…PESEDE

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.