Actualitate

Când ar putea avea cartierul Slătinița apă și canalizare

Proiectul ”Stație de epurare și rețele de canalizare în localitatea componentă Slătinița”, depus de Primăria Bistrița pe fonduri europene (4,5 milioane lei), este în evaluare. În bugetul local pe 2019 au fost prinse sume pentru proiectare.

”Discutăm de stație de epurare și rețele de canalizare pentru că rețeaua de apă este în Master Planul Aquabis. Anul viitor vor începe lucrările pentru rețeaua de apă, tot atunci vom începe și noi construcția stației de epurare și la canalizare, astfel încât să le finalizăm deodată. Eu apreciez că în 2021 Slătinița va avea și apă și canalizare”, a declarat primarul Ovidiu Crețu.

4 comentarii

 • Iar vorbiți dnu Cretu sa va aflati in treaba ?! Nu ati facut nimic pentru Slatinita. Nimic , Nimic, zero barat…. stați sa faca Aquabis, electrica, gazul … Dvs dormiți in continuare, cand ca veți trezi poate vor fi toate realizate. Ar trebui sa va fie Rușine însă nu cred ca stiti cum e rușinea deoarece ați dat dovada de obrăznicie de prea multe ori. Ar fi f bine sa plecați cu totul din primarie sa va vedeți de pensia Dvs, sigur mai sunt locuri de vizitat pe glob.

 • Cretu promite că Slătinița va avea și apă și canalizare în 2021, cand el nu va mai fi primar. Daca primarul era un om normal la cap, realist si fara gargauni de tip „neverland”, slătinenii puteau avea apă și canalizare pana acum, pe parcursul celor trei mandate ale sale. Oamenii au nevoie de fapte că de promisiuni e podul plin.

 • ba da io in unirea la 2 km de centrul orasului,cand o sa am apa si canalizare?ta va drec cu primaria voastra cu tot.
  de asfalt ce sa mai zic,ca si ultimul taran din cucuietii de vale are asfalt pe ulita.

 • Domnule Dan, de unde stiti ca in 2021 nu va mai fi Cretu primar?
  Am auzit ca si doreste sa candideze de la Ponta, nu fiti siguri ca nu va mai iesi primar.
  Iar despre Slatinita ce sa zic pacat ca, traiesc ca in evul mediu, fara apa, canalizare, dar l-au votst pe Cretu.
  Am auzit ca totusi le face teren de sport si camin cultural. Sa fie multumiti.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS