Social

Când primesc pensionarii banii pe card

Casa Judeţeană de Pensii Bistrița-Năsăud face anunțul așteptat de cei care își încasează pensia prin cont bancar, în ceea ce privește ziua virării banilor pe card în luna septembrie.

”Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar.

Luni 11 SEPTEMBRIE 2023, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel MARȚI 12 SEPTEMBRIE, în cursul după-amiezei, vor fi alimentate conturile de către bănci”, informează Casa Judeţeană de Pensii Bistrița-Năsăud.

Etichete

12 comentarii

 • Bine, bine, asta o știm. Dar când faceți trâmbițata recalculare a pensiilor, diferența este foarte mare dintre pensionari, coeficienți de corecție diferiți, 1,07 și 1,41… Restul anunțurilor n-au farmec, inclusiv dezbaterile populiste, de peste 5 ani la tv.,pierdere de vreme. Iar pensiile speciale nicio grijă, numai dacă schimbăm regimul politic. Așteptăm un nou Avram Iancu să ne scoată din rahat.

  39
  2
 • Asteptam cu nerebdare si anuntul cand se vor taia pensiile speciale.Lasati-i in amarul lor pe acesti pensionari care au cotizat si iau cat iau.

  31
  3
  • După umila mea experiență juridică, membrii CCR sunt în conflict de interese și ar trebui să se abțină de la vot cu privire la pensiile speciale deoarece și ei sunt beneficiari. O soluție ar fi desființarea acestei cete de seniori legați ombilical de politic. Atribuțiile să fie preluate de ÎCCJ. „Congregația” PSDNL dacă nu taie pensiile speciale și nu face recalcularea, nu-i văd bine în campaniile electorale de anul viitor. Pe această temă vor munca o pâine bună, simionii, șoșoci și pionierii ROEXIT de la Cluj.

   22
   2
 • Nu cred ca,alt Avram I,ne va scoate din……Avem destui doctori in finante-banci,experti in contabilitate, etc.,…….Chiar,nu putem gasi ,calea de mijloc sa rezolvam situatia asta? Oare ,numai prin politica si politicieni!?, putem cica, gasi solutii? Asteptam din anii ’50 si…nimic ! Suntem prea mandrii sa acceptam sfaturi de dincolo…..? Nu inteleg! Cand nu stii ceva,intrebi!

  6
  3
  • E vorba de coruptie care nu are nimic comun cu economia, decat cu cea subterana. Pana nu scapam de ea nici partea economica nu va functiona in parametrii normali cu toti specialistii de mare clasa pe care-i avem, motiv pentru care se doreste un nou Vlad Tepes in loc de Avram Iancu.

 • Pensiile speciale NU se vor tăia niciodat
  atâta timp cât va dăinui aceasta clasa politică.Schbata din temelii,inclusiv a ctuali judecătorIi de la ccc.
  România a fost vândută definitiv . Români trădați de către clasa politică de după 1990.La alegerile de anul viitor scrieți pe buletinul de vot,,VOT în ALB,,
  Puneți stampila pe el.Sa din majoritari atunci vor pierde toți politicieni voturile.
  Puneți oameni cinstiți și NU hoți de acum.

  11
  4
 • De ce nu au virat banii vineri si astazi sa intre pensiile pe card. Asa ar fi normal. Dar trebuie si bancile sa incaseze niste dobanzi. Cum cei care nu iau pensiile pe card,factorul postal le duce in 1,2,3 ale lunii, de ce noi ceilalti nu le putem primi macar in 9-10 ale lunii?

  13
  • Au prioritate pensiile specialilor.Pana in data de 11 ale lunii e musai .Sa nu sufere, sa nu dea statul in judecata si sa ceara in justitie penalitati de intarziere.

   14
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.